Marie Rottrová a skupina Neřež

Akce Uničov

Marie Rottrová a skupina Neřež
Koncerty
MKZ Uničov, Uničov
Další akce ve městě Uničov

Marie Rottrová a skupina Neřež /náhradní termín/

Místo konání: kinosál MKZ Uničov
Vstupné: v předprodeji 400 Kč a 450 Kč, na místě + 50 Kč

Marie Rottrová, která za svou kariéru nazpívala více než šest stovek písní a vydala dvacet autorských alb, mnoho výběrů a speciálních projektů, se poté, co oslavila sedmdesáté narozeniny, rozhodla ukončit koncertní činnost.
Po třech letech se jí ale po koncertních pódiích začalo stýskat a k jejímu návratu ke koncertování přispěli hlavně její dlouholetí fanouškové, kteří ji k tomuto kroku nakonec přiměli. „Po koncertní pauze je nyní znovu plná elánu a všichni, kteří navštíví její koncerty se skupinou Neřež, se mohou těšit na nevšední hudební zážitek," oznámila Eva Malá z Městského kulturního střediska v Třebíči.

Skupina Neřež vznikla na základech skupiny Nerez a jejími hlavními protagonisty jsou Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský. Neřež je dnes pětičlenný. Kromě dvou hlavních představitelů obsahuje ještě baskytaristu Filipa Benešovského, klávesistu Víta Beneše a perkusistu Roberta Fischmanna.

Za dobu své hudební činnosti mají Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský na svém kontě spolupráci s mnoha význačnými osobnostmi hudebního světa. Vedle Marie Rottrové hráli a nahrávali například s Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Slávkem Janouškem, skupinami Krausberry, AG Flek, Hradišťan a mnoha dalšími.

Předprodej vstupenek v MIC Uničov od 27. 8. 2016.

Místo konání akce: MKZ Uničov, Moravské náměstí 1143, Uničov
Datum začátku akce: 24. Ledna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 24. Ledna 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7703N 17.1127E

Případné změny si prověřte na webu akce Marie Rottrová a skupina Neřež /náhradní termín/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce