Marta Töpferová & Alejandro Soto Lacoste

Akce Brno

Marta Töpferová & Alejandro Soto Lacoste
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Marta Töpferová & Alejandro Soto Lacoste - Czech Tour June 2017

Přijďte na skvělý koncert ze štace Marty Töpferové (zpěv, cuatro) a Alejandra Soto Lacoste (Chile- kytara, akordeon, klavír a zpěv)

Marta Töpferová je česká zpěvačka, kytaristka a skladatelka, její repertoár je zaměřen především na autorské, lidové české a latinskoamerické písně. Martiny písně ve španělštině zobrazují její dlouhodobou lásku a oddanost k latinskoamerickým žánrům. Skladby Martiny mají kořeny v rytmech jako je například venezuelský vals, chilská cueca či kubanský son.

Alejandro Soto Lacoste z Chile (žijící v Německu), je chilský písničkář a multi-instrumentalista. Studoval hru na klavír, kytaru, akordeon a zpěv. Také vystudoval kontrapunkt, harmonii a kompozici s chilským profesorem Fernandem Carrasco, kterému později asistoval s projekty s Filharmonickým orchestrem. Dále se intenzivně věnuje latinskoamerické lidové hudbě a populární písni. Posledních deset let žije v Německu a působí převážně na berlínské hudební scéně. Vydal dvě solové alba, Interiores (2008) a Presente (2013). V roce 2012 začal hrát s Martou Töpferovou v kvartetu "Trova", společně s dalším chilským multi-instrumentalistou, Cristianem Carvacho.

Přijďte! :)

Místo konání akce: Jazz bar U kouřícího králíka, Křídlovická 1, Brno
Vstupenky: http://www.kouricikralik.cz/
Datum začátku akce: 16. Června 2017 20:00
Datum ukončení akce: 16. Června 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.1888N 16.595E

Případné změny si prověřte na webu akce Marta Töpferová & Alejandro Soto Lacoste - Czech Tour June 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce