Martin Havlát & Mistři Dětem

Akce Brno

Martin Havlát & Mistři Dětem
Akce pro děti, Sportovní akce
Web organizátora:
www.hc-kometa.cz
Další akce ve městě Brno

Martin Havlát & Mistři Dětem

DO BRNA MÍŘÍ HOKEJOVÉ HVĚZDY, MARTIN HAVLÁT SE V CHARITATIVNÍ EXHIBICI ROZLOUČÍ S KARIÉROU

Jaromír Jágr, Patrik Eliáš, Zdeno Chára, Marián Hossa… a samozřejmě Martin Havlát. Odchovanec brněnského hokeje, který prožil zářivou kariéru v NHL i v reprezentaci, sehraje 9. srpna v DRFG Areně svůj poslední zápas. A budou u toho jeho nejbližší – mistrovská Kometa a Martinovi bývalí spoluhráči z NHL i národního týmu. V rámci charitativní akce MARTIN HAVLÁT A MISTŘI DĚTEM změří na ledě síly právě Havlát Team a Kometa Brno.

Jak bylo v úvodu řečeno, celá akce má charitativní podtext. Výtěžek ze vstupného tohoto exhibičního utkání poputuje na Nadační fond KOMETA a na rozvoj brněnské hokejové mládeže. Pro návštěvníky všeho věku je připraven bohatý doprovodný program v čele s autogramiádou vybraných hráčů a možností vyfotit se s mistrovským pohárem, který Kometa v uplynulé sezóně vybojovala.

„Všechny kluky, kteří přijedou, znám. Máme dobré vztahy. S většinou jsem hrál nebo s nimi trávil čas ať už na ledě, nebo mimo něj. Samozřejmě bychom mohli z mých bývalých spoluhráčů poskládat ještě jeden tým, ale to nejde. Ne všichni jsou v situaci, kdy mohou přijet. Ale většinu těch nejbližších tady budu mít. Doufejme, že do termínu zápasu budou všichni v pořádku, aby mohli dorazit,“ uvedl Martin Havlát.

Na koho se tedy můžete těšit? Do Brna míří největší hvězdy českého hokeje jako Jaromír Jágr, Patrik Eliáš nebo Jakub Voráček či fotbalový rekordman v počtu startů za národní tým a brankář Arsenalu Londýn Petr Čech. Lze předpokládat, že seznam doposud potvrzených hostů se ještě rozroste.

V srpnu se hokejové nebe nad Brnem rozzáří hvězdami!

HAVLÁT TEAM (hosté potvrzení k 4.7.):

Martin Havlát, Jaromír Jágr, Patrik Eliáš, Marián Hossa, Tomáš Hertl, Michael Frolík, Jakub Voráček, Martin Erat, Radim Vrbata, Marek Židlický, Zdeno Chára, Zbyněk Michálek, Michal Kempný, Ondřej Pavelec, Petr Čech.

Lístky koupíte již nyní v rámci prodejní sítě Ticketportal a od 24.7. na hlavní pokladně DRFG Areny. Začátek utkání je v 18:30 hodin.

Sezení: 390,- Kč
Stání: 190,- Kč

Děti do 130 cm s dospělým doprovodem mají vstup na utkání zdarma. Výtěžek ze vstupného bude věnován ½ na NF KOMETA a ½ na výstroj pro mládež brněnských hokejových klubů.

DOPOLEDNÍ PROGRAM (vstup zdarma):

10:00 - otevření DRFG Areny
10:30 - 12:00 - autogramiáda vybraných hráčů, focení s mistrovským pohárem, komentovaný veřejný trénink A-týmu HC Kometa Brno
13:00 - ukončení dopoledního programu – uzavření DRFG Areny


ODPOLEDNÍ PROGRAM:

15:30 - otevření DRFG Areny, doprovodný předzápasový program
18:30 - začátek hokejového utkání

Více na www.hc-kometa.cz

Místo konání akce: DRFG Arena, Křídlovická 34, Brno
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/Event/HC_KOMETA_BRNO_vs_HAVLAT_TEAM
Datum začátku akce: 9. Srpna 2017 10:00
Datum ukončení akce: 9. Srpna 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1855N 16.602E

Případné změny si prověřte na webu akce Martin Havlát & Mistři Dětem

Jméno organizátora: HC Kometa Brno
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce