Mejdan Roku! Maniak & Mc Gey - L.A. tour

Akce Třebíč

Mejdan Roku! Maniak & Mc Gey - L.A. tour
Zábava, párty
Další akce ve městě Třebíč

Mejdan Roku! Maniak & Mc Gey - L.A. tour @Béčko Třebíč 23/9

// MEJDAN ROKU! MC GEY, MANIAK, DJ DE
Co jsme si pro tebe přichystali 23. září na Béčku? Afterparty akce Streetball vol. III s titulem Mejdan roku! Všechno vypukne v 21:00 SEČ, prvních 50 nadšenců dostane hned mezi futrama WELCOME DRINK v podobě myslivce s kolou, celou akci bude za gramcema hecovat notoricky známej DJ ILL RICK, lokální parta JAZZ BROTHERZ nám přestaví svoje zbrusu nový tracky a někdy v centru dění klasicky naběhne HONZA KRATOCHVÍL a vypustí na nás svůj letošní skate part. Celý to peklo ještě víc nakopne MC GEY, MANIAK a DJ DE, kteří nás poctí svojí návštěvou v rámci jejich společný tour. Pro soutěživý typy jsme nachystali SOUTĚŽE o trika, a i když nebudeš mít koule na to se jich zúčastnit, kup si lístek v TOMBOLE a vyhraj. Celá tahle paráda za příjemných 9 pětek!

// STREETBALL VOL. III
Milovníci Michaela Jordana a basketu obecně si 23. taky přijdou na svý! Chystá se totiž už 3. ročník STREETBALLU, kterej se tradičně uskuteční v areálu Na Hvězdě. Pokud máš zájem se turnaje zúčastnit nebo se jen přijít podívat a za doprovodu hudby a točenýho piva podpořit výkony svých kámošů, mrkni na událost Streetball Třebíč vol. 3 + Afterparty na Béčku, zjisti víc a potvrď svoji účast!

// SPONZOŘI AKCE
Symphony Studio

// GRAFFITI ROCK JAM VOLUME 10
Velká sláva se odehraje taky u zdi První brněnský, kde proběhne jubilejní 10. ročník největšího graffiti jamu svýho druhu na Vysočině. Graffiti Rock Jam Volume 10 - Třebíč je pod vedením Panto Graff. Začátek těchhle malovanejch kulatin je v 11:00.

Místo konání akce: Hudební klub B [Béčko Třebíč], Vítězslava Nezvala 68, Třebíč
Datum začátku akce: 23. Září 2017 21:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2142N 15.8714E

Případné změny si prověřte na webu akce Mejdan Roku! Maniak & Mc Gey - L.A. tour @Béčko Třebíč 23/9

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tradiční pálení čarodějnic v Dolní Březince
Hřiště Dolní Březinka, Světlá nad Sázavou
CAVEMAN
DKO Jihlava , Jihlava
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov