MELODIC METAL NIGHTS - OSTRAVA

Akce Ostrava

MELODIC METAL NIGHTS - OSTRAVA
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

MELODIC METAL NIGHTS - OSTRAVA

Miniturné s názvem MELODIC METAL NIGHTS obsahuje společná vystoupení metalových kapel ROSA NOCTURNA, DONOR a REBEL. Všechny skupiny kladou ve svých skladbách důraz na melodii a svou show přijedou předvést také do Barrák music club!


ROSA NOCTURNA (Brno):

Rosa Nocturna je brněnská kapela hrající melodický symphonic-power metal. Rosa Nocturna klade důraz na ženské vokály s českými texty, symfonickými prvky a silnými kytarovými riffy.
Texty vás dostanou do dávných dob a popisují zapomenuté příběhy a mýty. Společně s, pro metal neobvyklými nástroji, jako harfa, cimbál či flétny Rosa Nocturna vytváří starodávnou atmosféru středověku.
Kapela vydala 3 řadová alba a několik singlů. Aktuálně dokončuje 4. album, které představí na podzimním mini-tour. Samozřejmě můžete na YouTube najít i několik klipů a videí.

www.rosanocturna.cz
____________________________

DONOR (Vsetín):

Formace DONOR je na scéně již od roku 2012 a za dobu své existence stačila promluvit k publiku několika významnými počiny. Po vydání EP (2014) a dvou singlů v letech 2016 a 2018 následovalo také debutové album s názvem Donor, které bylo představeno na Masters of Rock 2018 a také následně na úspěšném klubovém turné po České republice. K úspěchům skupiny patří i vítězství v soutěžích "Zahraj si na Trnkobraní" a "Rock Max 12".

www.skupinadonor.cz
____________________________

REBEL (Čáslav):

Čtyřčlenná formace hrající melodický metal s prvky power metalu a metal coru. Za svou čtyřletou historii Rebel odehrál několik desítek koncertů na klubových akcích a festivalech po České republice. Na svém kontě má kapela demo „Dračí jezdec“ (2016), EP „Krvavá růže“ (2017) a singl „Znamení draka“ (2018). V nejbližších měsících se od Rebela můžete těšit na několik zbrusu nových skladeb, které budou tvořit další EP s velmi zajímavým konceptem.

https://bandzone.cz/rebelmetalband
____________________________

Vstup do klubu od 19 hodin!

Line up koncertu bude doplněn.


Vstupné 130 Kč

Začátek akce: 4. 9. 2020 19:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
LORD OF THE DANCE 2024
Ostravar Aréna, Ostrava