Merkado - Latinská Amerika na Moraváku 2017

Akce Brno

Merkado - Latinská Amerika na Moraváku 2017
Festivaly
Moravské Náměstí, Brno
Další akce ve městě Brno

Merkado - Latinská Amerika na Moraváku!

Chcete si zažít tu pravou Latinskou Ameriku, a to přímo v Brně? Přijďte v pátek 2. června 2017 na Moravské náměstí na festival Merkado! Nenechte si ujít přehlídku latinskoamerických trhů s vybranými produkty ze zemí Jižní a Střední Ameriky, ochutnávku exotických jídel a drinků, hudbu a tanec v latino rytmu či projekci filmů. Vstup je zdarma!

Letošním tématem festivalu je chilli, i proto se spojujeme s největší českou pěstírnou World of Chilli (Chilli Meeting vol 2), která společně s námi připravuje doprovodný program.

Ve čtvrtek 1. června 2017, tedy den před konáním samotného festivalu, proběhne ve spolupráci s Mendelovou a Masarykovou univerzitou doprovodný program, během nějž mohou zájemci shlédnout salvadorské filmy či se zúčastnit pásma přednášek věnovaných Amazonii.

Co je vlastně Merkado? Merkado vzniklo v roce 2013 jako iniciativa skupiny přátel s vášní pro Latinskou Ameriku v čele se studentkou Iberoamerikanistiky na FF UK Martinou Kaňákovou. Cílem projektu bylo přenést alespoň kousek této svébytné části světa k nám do České republiky. Merkado se od té doby etablovalo jako největší latinoamerický festival, který se letos bude konat již popáté v Praze a poprvé i v Brně.

#merkado #moravskenamesti #brno #cerven2017 #worldofchilli #merkadofest

Místo konání akce: Moravské Náměstí, Moravské náměstí, Brno
Datum začátku akce: 2. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 2. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1998N 16.6068E

Případné změny si prověřte na webu akce Merkado - Latinská Amerika na Moraváku!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno