Městské slavnosti Ledeč 2017

Akce Ledeč nad Sázavou

Městské slavnosti Ledeč 2017
Akce pro děti, Slavnosti
Další akce ve městě Ledeč nad Sázavou

Městské slavnosti Ledeč

V pořadí již páté Městské slavnosti, které pro Vás připravuje město Ledeč nad Sázavou se uskuteční na Husově náměstí v sobotu 10. června.

V rámci celodeního programu se představí:

SUPPORT LESBIENS
Patří už dlouhá léta k předním českým pop-rockovým skupinám. Přestože zkraje roku 2013 kapela prošla personální změnou, obměna sestavy skupině nikterak neublížila. Naopak. Čerstvá energie a nové hudební nápady, které noví členové do Support Lesbiens vnesli, se pozitivně odrazily jak na živých vystoupeních tak na obou stávajících nahrávkách – Leave A Message (2013) a Andělem oceněné desce K.I.D. (2015). Jen za poslední roky si kapela na své konto připsala další rádiové hity – The City, Love Is Nonsense, Řeka, Země, Skořicová, K.I.D. a k nim neméně úspěšné videoklipy, za které sbírala posluchačské ocenění např. v hudební ankětě Žebřík.

ZAKÁZANÝ OVOCE
Energický bicí, řízný a melodický kytary, valící se basa, zabijácký zpěvy. To vše včetně originálního zvuku charakterizuje tuto kapelu. Od roku 2005, kdy kapela vznikla, natočila 7 studiových alb, 14 videoklipů a odehrála přes 700 koncertů. Začátkem roku 2016 zakázanÝovoce přišlo s novou tváří.

MEGAPHONE
Je jich sedm a sedm je šťastné číslo, což vysvětluje, proč se všechno, čeho se byť jen špičkou pomyslného prstu, dotknou, podaří. Jejich nezaměnitelný styl, známý v kuloárech jako Pop-Funk, působí na posluchače jako droga, která vyvolává nekontrolovatelnou touhu tančit, smát se a z plných plic křičet "Ještě jednu, ještě jednu!". Do svého výkonu se pokládají zcela a bez kompromisů, jejich smysl pro hitovost je přímo úměrný dokonalosti jejich tanečních kreací.

ULTIMA
Stylově se pohybuje na pomezí rapu, elektroniky či new metalu. Zájem fanoušku mimo jiné také vzbuzuje svým celkově osobitým pojetím živých vystoupení a někdy až kontroverzními texty. Mohou se pochlubit například vítězstvím v soutěži Skutečné liga, nebo společným tour s kapelou Škvor.

ROSE BAND
Dříve seskupení s názvem PM Band. Trumpetisté Jarda Duben a Zbyněk Palička, kteří objevili nový talent a tím je klávesista a zpěvák Ondřej Podhradský. Kapela vystupuje na nejrůznějších akcích, jako jsou obecní slavnosti, koncertní činnost, ale i na plesech a zábavách.

FERNET
Country skupina ze Světlé nad Sázavou, hraje starší i novější trampskou i country muziku občas zabrousí do bluegrassu nebo folku a někdy i do lidové muziky. Posluchači se nikdy nenudí a známé písničky si s nimi většinou rádi zpívají.

Taneční orchestr složený z žáků Základní umělecké školy v Ledči nad Sázavou.

Bohatý program bude doplněn dětskými atrakcemi.

VSTUP ZDARMA!

Těšíme se na VÁS!

Místo konání akce: Ledeč nad Sázavou - Perla posázaví, Husovo náměstí 60, Ledeč nad Sázavou
Datum začátku akce: 10. Června 2017 14:00
Datum ukončení akce: 10. Června 2017 23:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.6947N 15.2778E

Případné změny si prověřte na webu akce Městské slavnosti Ledeč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou