MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA

Akce Ostrava

MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA

Světová premiéra mega show MICHAEL JACKSON ENCORE v OSTRAVE !
Zažijte jedinečnou show, na které zazní největší hity legendárního krále popu s názvem MICHAEL JACKSON ENCORE. Autorem představení a zároveň hlavním představitelem je světoznámý tanečník a choreograf Prince Majesty. V doprovodu plnohodnotné kapely a vokalistů předvede spolu s dalšími tanečníky a artisty nejznámější taneční choreografie zhitů Billie Jean,Beat It nebo Smooth Criminal.

„Můj maximalistický přístup od začátku vyžadoval, abych se ve své práci snažil o to nejlepší. Tvrdě jsme pracovali na tom, abychom vytvořili
přesvědčivou, svěží a dynamickou show, kterou si budou moci vychutnat fanoušci na celém světě,“ řekl autor Prince Majesty. Jeho slova potvrdil i Attila Farkas, který byl 6 let osobním strážcem krále popu Michaela Jacksona: „Ve všech ohledech, řeč těla, držení těla, ho evokuje bolestně autenticky.“ Během působení v Las Vegas se Prince Majesty podílel na mnoha tanečních projektech, spolupracoval například s LaVelle Smithem Jr., který kromě toho, že byl 23 let tanečním choreografem Michaela Jacksona, pracoval ještě s mnoha dalšími světovými hvězdami, jako jsou Beyoncé, Rihanna, Rolling Stones a Janet Jackson. Tanečník a choreograf, držitel prestižní ceny Emmy a pěti hudebních cen MTV se o Princi také vyjadřuje velmi pochvalně: „Pracuje velmi tvrdě, což je naprosto styl Michaela Jacksona, a samozřejmě, že jsme se stali dobrými přáteli.“ Právě LaVelle je tím, kdo ještě zdokonalil choreografii projektu MICHAEL JACKSON ENCORE.

20:00

Začátek akce: 16.12.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava