Michael Landau Liquid Quartet (USA/GB)

Akce Praha

Michael Landau Liquid Quartet (USA/GB)
Koncerty
Web organizátora:
www.jazzdock.cz
Další akce ve městě Praha

Michael Landau Liquid Quartet (USA/GB)

Miles Davis, Ray Charles, Pink Floyd, Michael Jackson - to je jen stručný výčet hudebních veličin, se kterými spolupracoval kytarista světové úrovně Michael Landau. Vydal několik sólových alb a jako člen Steve Gadd Bandu byl v roce 2016 nominován na Grammy. Pro mnoho kytaristů je Landau skutečný guru svého nástroje a jeho melodická, rytmická i dynamická stránka hry je předmětem hlubokého obdivu a zkoumání.

Jeho nejnovější projekt Liquid Quartet přináší vše – od psychedelické instrumentální balady až po tepající blues a soul-rock se skvělými vokály. Kvartet je složen z elitních hudebníků světové scény: doprovodí jej basista Andy Hess, kterého diváci u nás znají zejména z projektu Überjam Johna Scofielda, zpěvák David Frazee (Burning Water) a britský bubeník Ian Thomas (Eric Clapton, Paul McCartney, Elton John, Michael Jackson).

***************************

Guitarist and composer Michael Landau was born and raised in Los Angeles. He is also a prolific session guitarist who has played on hundreds of records since the 1980’s. Some session highlights over the years include Pink Floyd, Miles Davis, B.B. King, Ray Charles, Michael Jackson or Rod Stewart. In 2016, Michael received a Grammy nomination as a member of the Steve Gadd Band. His latest project is a blend of styles ranging from haunting instrumental ballads to blues-based soul-rock with vocals. This all-star band features Andy Hess on bass (John Scofield, The Black Crows) and David Frazee on vocals and guitar (formally of Burning Water).

Místo konání akce: Jazz Dock, Janáčkovo nábřeží 2, Praha
Vstupenky: https://jazzdock.cz/cs/koncert/jazz-ctyr-kontinentu-michael-landau-liquid-quartet-usa-gb
Datum začátku akce: 12. Března 2018 21:00
Datum ukončení akce: 13. Března 2018 00:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0774N 14.4085E

Případné změny si prověřte na webu akce Michael Landau Liquid Quartet (USA/GB)

Jméno organizátora: Jazz Dock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce