Michal David pokřtí dvě dětské knihy

Akce Praha

Michal David pokřtí dvě dětské knihy
Akce pro děti, Kultura
Web organizátora:
www.neoluxor.cz/
Další akce ve městě Praha

Michal David pokřtí dvě dětské knihy

Michal David pokřtí v úterý 28. listopadu od 16 hodin adventní pohádku Dílnička U šesti pružinek a Pan a paní Skřítečkovi manželů Hladkých. Na křest a autogramiádu váz zve Nakladatelský dům GRADA - Bambook. Dalšími kmotry knih jsou Oldřich Lichtenberg, divadelní producent, spolumajitel Divadla Broadway a Martina Ptáčková, čtyřnásobná mistryně světa v kickboxu, trojnásobná vicemistryně a patronka projektů, podporujících děti z dětských domovů.


Více o knize Dílnička u šesti pružinek
Adventní pohádky přicházejí! Pojďme společně za skřítky do dílničky U šesti pružinek, kde se vyrábějí ty nejměkčí postýlky pro nejsladší sny. Skřítek Dobromílek každou adventní neděli zapálí jednu svíčku a přivolá tak pohádky.

Díky půvabným adventním příběhům poznáte svatého Mikuláše, objevíte radost z obdarovávání a odhalíte tajné kouzlo dveřních zárubní.

Vánoční pohádka Pan a paní Skřítečkovi
Podmanivá pohádka o drobných skřítcích s velkým srdcem je tím pravým čtením pro vánoční čas. Máte doma poškrábané zárubně dveří? Nejspíš u vás čarovali skřítečci z dílničky U šesti pružinek. Jaké tajemství ukrývají poškrábaná futýrka? Co všechno zmůže dobrý spánek? Jak vyzrát na smutnou samotu? O tom všem vám skřítečci budou vyprávět a možná vám to bude připadat zázračné. Jak by taky ne, vždyť skřítečci slaví Vánoce, a ty se bez zázraků neobejdou.

Místo konání akce: Neoluxor, Václavské náměstí 41, Praha
Datum začátku akce: 28. Listopadu 2017 16:00
Datum ukončení akce: 28. Listopadu 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0817N 14.4285E

Případné změny si prověřte na webu akce Michal David pokřtí dvě dětské knihy

Jméno organizátora: Neoluxor
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce