MIND AGAINST koncert

Akce Praha

MIND AGAINST koncert
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

BE24: MIND AGAINST(Afterlife, Life and Death/Berlin) @ROXY

ROXY, 21.10., open 22:00
MIND AGAINST (Afterlife, Life and Death/Berlin)

Předprodej: 250 czk + popl.
V café NoD od 29.8. za 260 czk
Goout: https://goout.cz/cs/listky/mind-against/xhp/
Ticketpro: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1933374-mind-against.html

Bratrská dvojice Mind Against stoupá během posledních dvou let nezastavitelně až do vesmírných výšin elektroniky. Jejich směs techna a house music se vyznačuje smyslem pro detail a temnou atmosférou. V posluchačích vyvolává hloubavé pocity podobně jako i sety Tale Of Us, se kterými je pojí přátelství a práce pod labelem Life and Death. Za krátký čas dokázali Allesandro a Federico vydat množství úspěšných EPs nebo se umístit v první dvacítce TOP Djs žebříčku Resident Advisoru před jmény jako Adam Beyer nebo Richie Hawtin. V rámci narozenin ROXY BE24 se představí poprvé i Praze.

Když spolu bratři Alessandro a Federico Fongnini vyrůstali, ovlivňovalo je stejné hudební prostředí - od 70. a 80. let rocku až po elektroniku devadesátých let a IDM. Ve školní kapele hrál Frederico na bicí a Alessandro zpíval, objevovali spolu první možnosti elektronické hudby a cestovali. Zásadní zlom nastal v roce 2011, kdy vytvořili svůj první seriózní projekt Mind Against. Dva roky na to se z rodné Itálie přestěhovali do Berlína a vydali pod labelem Life and Death první EPs Atland, Avalon nebo Strange Days. Tyto tech/house počiny udělaly velký dojem nejen na publikum, ale i kritiky se a tak se umístili v první dvacítce TOP Djs žebříčku Resident Advisoru před jmény jako Adam Beyer nebo Richie Hawtin. Tohle vše je ihned posunulo na line-upy světových festivalu jako je Ultra Music Festival, Exit Festival nebo Melt!

“Přesun do Berlína nám dal možnost potkat se a pracovat s lidmi, kteří nás nepřetržitě ovlivňují,” říkají Mind Against. V současné době sdílí studio s ostatními producenty pracujími pod labelem Life and Death jako Stephan Bodzin, DJ Tennis nebo Tale Of Us. Právě s nimi jsou dlouholetými přáteli, se kterými rádi a často pracují (Tale Of Us & Mind Against – Astral). Mind Against produkují hudbu, kde má každý zakomponovaný detail jasné místo. Silně emoční sety navozují temnou atmosféru, ale zároveň zůstávají výbušné v těch pravých momentech. Bratři Allesandro a Federico vytváří něco tak trochu kosmického. Na cestu do vesmíru na vlně techna a house music svezou celou ROXY už 21. října v rámci BE24.

-EN-
It all happened pretty quickly for Alessandro and Federico Fognini. In 2011, after years of making music in one form or another, the two brothers formed a new DJ and production duo: Mind Against. Two years later they'd moved from Italy to Berlin and had their first record out on Life and Death (Atlant), with another two in the pipeline (Avalon and Strange Days). By then their DJ careers had taken off and they were playing somewhere in the world every weekend. Into the space to wave tangent and house music ride the whole ROXY already on October 21 under the BE24.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/mind-against/xhp/
Datum začátku akce: 21. Října 2016 22:00
Datum ukončení akce: 22. Října 2016 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce BE24: MIND AGAINST(Afterlife, Life and Death/Berlin) @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce