MINT: Prague Fashion Market 18

Akce Praha

MINT: Prague Fashion Market 18
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

MINT: Prague Fashion Market 18 | DUP 39

Přijďte s námi oslavit plnoletost MINT: Prague Fashion Marketu, trhu s nezávislou módou, designem a vybranými delikatesami, který pořádáme už po osmnácté a bude součástí Fashion Revolution Czech Republic and Slovakia.

Oslavovat budeme ve skvostných prostorách pod zemí a mezi knihami, přímo v centru Prahy v DUP39.cz. Tyto jedinečné, alternativní prostory inspirují svou uvolněnou atmosférou a propojují funkcionalistickou architekturu minulého století se současným světem umění a designu.

Nechte se pohltit pražským podzemím a pojďte společně tvořit podobu českého nezávislého designu!

Máme OTEVŘENO / OPEN:
So/Sa 11.00 - 19.00
Ne/Su 10.00 - 17.00

VSTUP je ZDARMA / ENTRY FREE.

Těšit se můžete na DOPROVODNÝ PROGRAM, například na happening s NaFilM: Národní filmové muzeum a na kreativní dílny Já na tom dělám.

Další informace najdete na: https://www.mintmarket.cz/cs/trh/prague-fashion-market-18

PRO PRODEJCE: Přihlášky jsou otevřené do 26. března. Registrovat se můžetena našich stránkách www.mintmarket.cz.

MINT je parta lidí, kteří pro vás dělají eventy již deset let. Stojíme za akcemi jako Factory Fashion Market nebo Prague Fashion Market, ale pomáháme organizovat také Zažít město jinak či Rock for Churchill. Nyní pod názvem MINT najdete záruku příjemné atmosféry, kterou jsou naše akce pověstné.

---EN---

We are back with MINT: Prague Fashion Market and celebrating our 18th market! This venue will take place in beautiful underground club in center of Prague DUP 36.

What is MINT? We have ten years’ experience organizing big markets such as 16th editions of the Prague Fashion Market or Factory Fashion Market which happened for the 20th time this year in Brno. Moreover, we participate on coordinating such big events as Zažít město jinak, Ziva Ulice, Prague Pride and more.

Místo konání akce: DUP39.cz, Charvátova 39 / 10, Praha
Datum začátku akce: 29. Dubna 2017 11:00
Datum ukončení akce: 30. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0822N 14.4207E

Případné změny si prověřte na webu akce MINT: Prague Fashion Market 18 | DUP 39

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce