Mireille Mathieu

Akce Praha

Mireille Mathieu
Koncerty
Web organizátora:
www.jvsgroup.cz
Další akce ve městě Praha

Mireille Mathieu v Praze 25. 10. 2017

Legendární Mireille Mathieu se vrací do Prahy
Legenda světového šansonu, francouzská zpěvačka Mireille Mathieu přijede opět koncertovat do Prahy. Rodačka z Avignonu zazpívá své nejznámější písně, které milují fanoušci po celém světě. Minulý pražský koncert byl vyprodán v rekordním čase.
Charismatická francouzská šansoniérka Mireille Mathieu započala svou hudební kariéru v sedmdesátých letech minulého století, od té doby stihla nahrát více než 1200 skladeb, vydat více než 40 alb a vystupovat po celém světě.
Mireille Mathieu je přímou nástupkyní ikonické Edith Piaf. Do paměti fanoušků se zapsala díky slavným skladbám Mon credo, Qu`elle est belle, Mon bel amour d`été, ale také typickým účesem, krátkou ofinkou, která se stala ve své době módním hitem. Spolupracovala například s hvězdami jako Charles Aznavour, Julio Iglesias, Frank Sinatra, Tom Jones nebo Paul Anka. Obecně je považována za nejvýznamnější současnou šansonovou zpěvačku.
I letos jistě potěší své fanoušky tím nejlepším ze svého repertoáru, brilantním hlasem a skvělým doprovodným orchestrem.

Místo konání akce: JVS Group - Just view the show, Türkova 5b, Praha
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=136321
Datum začátku akce: 25. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 25. Října 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.037N 14.4927E

Případné změny si prověřte na webu akce Mireille Mathieu v Praze 25. 10. 2017

Jméno organizátora: JVS Group - Just view the show
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce