Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO

Akce Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO
Akce pro děti, Sportovní akce
Krásná Louka, Mladá Boleslav
Další akce ve městě Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO

V sobotu 13. května zveme všechny cyklisty do Mladé Boleslavi. Město vzdálené pouhých 50 km od metropole ČR je známé především jako sídlo automobilky Škoda Auto, hlavního partnera populární bikerské série pro širokou veřejnost Kolo pro život a titulárního partnera 3. závodu seriálové termínovky 2017 - Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO.
To, co je ve světě slavná Tour de France, tím je v Čechách květnový závod v „Bolce“. Dospělé účastníky a účastnice čeká v 11:30 velkolepý start hlavní trasy B na 53 km před Zákaznickým centrem Škodovky, nablýskaná doprovodná auta včetně největší novinky vozu Kodiaq, usměvavé hostesky, fanoušci podél trati i místní v oknech přilehlých domů, ale především velmi rychlý a převážně rovinatý závod. Bikeři se budou kochat jarní rozkvetlou krajinou, trochu se zapotí v jediném větším stoupání k impozantní zřícenině hradu Zvířetice, aby se vzápětí odměnili parádním sjezdem. Na zkrácenou trasu C (31 km) můžete vystartovat ze zázemí akce na Krásné louce v 12:30.
Vezměte děti s sebou. Čeká na ně během dopoledne obrovský travnatý prostor Krásné louky, kde jim pořadatelé vyznačí cyklistický okruh pro závody ČT :D Junior Trophy v pěti věkových kategoriích s tradiční třešničkou na dortu - závodem benjamínků na odrážedlech. Pro děti jsou připravené dárečky, tombola a nabitý doprovodný program, pro ty nejrychlejší vyhlašování a ocenění na stupních. Ihned po startu trasy C se ještě mohou děti spolu se svými rodiči vydat na 20kilometrovou nezávodní vyjížďku trasy D v rámci rodinných týmů. Trasa této tzv. Fitness jízdy vedoucí přírodou v okolí Mladé Boleslavi má převýšení pouhých 360 m, takže se jí nemusíte bát. Start je ze zázemí na Krásné louce.
Pestrý doprovodný program pro celou rodinu plný her, soutěží a atrakcí bude vyšperkován speciálním programem ŠKODA AUTO. Závody vyvrcholí dramatickými spurty borců hlavní trasy na Krásné louce.
V polovině května je jaro nejhezčí. Vezměte kolo a přijeďte si zasportovat do pohostinné a sportovní Mladé Boleslavi!

Místo konání akce: Krásná Louka, Luční 286, Mladá Boleslav
Datum začátku akce: 13. Května 2017 08:00
Datum ukončení akce: 13. Května 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4177N 14.9007E

Případné změny si prověřte na webu akce Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kinderland Festival Benešov 2024
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Josefa Suka, Sedlčany