Modrý samet v BIO na Vzduchu

Akce Praha

Modrý samet v BIO na Vzduchu
Divadlo, kino
Další akce ve městě Praha

Modrý samet v BIO na Vzduchu / speciální edice

Dokumenty, drama, komedie. České i zahraniční produkce. Ověřené klasiky i snímky, které jinde neuvidíte. Už pátou sezónu pro vás připravujeme Bio na Vzduchu. Připojte se k letním filmovým zážitkům v Tiskárně na Vzduchu! Nyní představujeme speciální edici s filmem BLUE VELVET (Režie: David Lynch, USA, 1986).

Student Jeffrey Beaumont se vrací do rodného města Lumbertonu, aby pomáhal otci v obchodě. Při jedné z procházek po okolí najde v trávě uříznuté lidské ucho a předá ho policejnímu inspektorovi Williamsovi. Od jeho dcery, naivní Sandy, získá o případu další informace. Tak se dozví o existenci ženy jménem Dorothy Vallensová a vydá se do nočního klubu, kde tato žena zpívá. Dorothy ho fascinuje a on se vloupá do jejího bytu, kde se vzápětí stane svědkem brutálního znásilnění. Později se dozví, že muž Dorothy a její dítě jsou v rukou Franka Bootha, psychopatického vraha.
Režisér David Lynch přivádí ve svém psychothrilleru diváka do světa násilí a sexuální perverze, do světa, který se skrývá za idylickou fasádou amerického provinčního městečka, za jeho kvetoucími a pečlivě udržovanými zahrádkami. (oficiální text distributora)

Vstup: 100 Kč

ENGLISH FRIENDLY

Místo konání akce: Tiskárna na Vzduchu, Areál Výstaviště 67, Praha
Datum začátku akce: 22. Června 2017 21:00
Datum ukončení akce: 22. Června 2017 23:45
Pravděpodobné souřadnice: 50.1051N 14.4289E

Případné změny si prověřte na webu akce Modrý samet v BIO na Vzduchu / speciální edice

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub