Moonwalks

Akce Praha

Moonwalks
Koncerty
Café V lese, Praha
Další akce ve městě Praha

Moonwalks // USA // + Frank Bigsby, Maggie's Marshmallows

ENGLISH BELOW

//// garáž a psycho ////
představujeme vám první z edice amerických garážovek v Čechách, který chystáme na rok 2017. Moonwalks a jejich tour s NA SCÉNU // PRAHA // BRNO // KOŠICE. V Praze jsme se nemohli rozhodnout jak s předkapelama, takže jsou nakonec dvě. A je to. Nahoď barevnou košili, nečesej se aspoň dva dny a přijď na pořádnou zimní nálož psychedelie v Café V lese.

-> // Moonwalks // Detroit //USA
Čistá psychadelie z Ameriky. Dvě holky, dva kluci a ani je od sebe nepoznáš, protože maj všichni stejně dlouhý háro, víš co. Kapela, co na tiskovkách tvrdí, že jsou z Jupiteru a že na zemi jsou pouze návštěvníci, přitom nahrávali ve stejným studiu jako White Stripes (Ghetto Recorders). Souznění kytar, co se místy prolíná až do post-punk nebo dark-wave meziprostoru. Magie, roztejkání se na parketu a songy co se jmenujou "krémový, sýrový popelníček". Podle kritiků jsou to šoumeni, co na jevišti působí hodně teatrálně a v ČR budou poprvý. Nenech si je ujít.

1// The Maggie's Marshmallows
Jedna z nejnadějnějších garážových partičekz Prahy. Kids of Kokpit. Něco mezi Kinks a ranými Roling Stones. Těžká undergroundovka s frontmankou, co je kočka. Meg z Maggie’s Marshmallow a její typickej chraplák. Nádech šedesátek, kde si na koncertě připadáš jak ve filmu od Tarantina. Jako jedna z mála českých kapel, které jsou pod zahraničním labelem ( Get Hip Recordings), vydali letos nový album a stojí to za to.
-> https://www.youtube.com/watch?v=w3-Tt2Y6Ndk

2// Frank Bigsby & His Satanic Majesty
Čtyři mladý cápci z Prahy, co vlastně nejsou vůbec z Prahy. Kombinace Franka Zappy, Beatles, Thee oh sees a Kinks na jednom pódiu. Psychedelickej rokenrol, kterej přechází z songů do jammování a zas nopak. Neuvěřitelná show, plná satanů, kytarovejch efektů a pocitů jak na kvalitních houbách. Naděje český kytarový scény.

VSTUP
//předprodej : 120srdíček
//na místě: 150srdíček

ENG

/// garage & psychedelia ///
Let’s introduce the first of american garage bands in Czechia, that we set for 2017. Moonwalks and their NA SCÉNU tour // PRAGUE // BRNO // KOŠICE. We couldn’t decide with the support bands, so in the end, there’s gonna be two. Dress up in a colorful shirt, keep your hair messy for two days and invite yourself for a fuckload of psychedelia in Cafe V lese.

// Moonwalks // Detroit // USA
Pure psychedelia coming straight outta Detroit. Two girls, two boys, and you can’t even tell them apart, cause they all got the same long hair. Their press conferences are filled with sayings that they are from Jupiter and just visitors on Earth. However, they recorded their „EP“ in the same studio as White Stripes (Ghetto Recorders). Post-punk or dark-wave guitars, which create interspacelike atmosphere. Magic, dissolving in the crowds and songs named like „Creamcheese Ashtray“. Critics have been heard saying that Moonwalks are huge entertainers, seem quite extravagant and it’s gonna be their first time in Czech Republic. Don’t miss out on them.

1// The Maggie's Marshmallows
One of the most promising garage bands in Prague. "Kids of Kokpit". Something in between Kinks and early Rolling Stones. Heavy underground with a hot frontman. Meg out of Maggie’s Marshmallows and her typical growl. Majestic sixties vibe, which makes you feel like you’re in one of Tarantio’s movies. Not many czech bands are signed under a foreign label, but Maggie’s are (Get Hip Recordings). They released a new album this year and it’s worth a while to give it a try.

2// Frank Bigsby & His Satanic Majesty
Four young guys out of Prague, who actually aren’t from Prague at all. Seeing these guys live is like seeing Frank Zappa, Beatles, Thee Oh Sees and Kinks on stage at once. Psychadelic rock ‘n‘ roll, which goes from songs to jamming and back again. Incredible show full of satans, guitar effects and it kinda makes you feel like you’ve taken some pretty good shrooms. Important part of rockroll scene in Czech Republic.

ENTRY
Pre-sale: 120 Kč
Doors: 150 Kč

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Datum začátku akce: 30. Ledna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 30. Ledna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4485E

Případné změny si prověřte na webu akce Moonwalks // USA // + Frank Bigsby, Maggie's Marshmallows

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce