Motoemotion Festival 2017

Akce Dubá

Motoemotion Festival 2017
Auto Moto, Festivaly
Autokemp Nedamov, Dubá
Další akce ve městě Dubá

Motoemotion Festival 2017

Emoce – Umění – Kreativita – Přátelství – Harmonie
Pět slov a pět priorit, se kterými chystáme festival Motoemotion.

Emoce
To nejdůležitější, co byste si měli z víkendu odvézt. Ale rozhodně je do vás nechceme cpát pod tlakem, jak je tomu dnes často standardem. Nečekejte žádný cirkus, spíš pohodu a radost. Z toho vychází také (ne)program festivalu Motoemotion, na kterém nenajdete žádné koncerty, striptýzy a další věci, které vlastně s motorkami tak úplně nesouvisí. Proč si večer nesednou k ohni a užít si společný čas s podobně naladěnými jedinci? A nebo netrávit svůj čas prohlídkou krásných strojů? Chcete se svézt? V sobotu budou připraveny zajímavé vyjížďky a také možnost otestovat pár nových motorek, které svým stylem patří ke custom kultuře.

Umění
Motorky jsou uměním a nejen strojařským. Stovky myšlenek, které se honí hlavou, zápisky a náčrtky, první pokusy povedené i promarněné, učení se stále něčeho nového a na konci motorka, která nese nejen základ daný fabrikou, ale také něco ze svého úpravce. Česká republika je plná šikovných lidí a tím pádem krásných motorek, rádi vám část z nich představíme. Ty největší skvosty najdou místo v Motoemotion galerii, kde je pak doplní také umění z druhé strany – umělci, kteří se nechávají motorkami inspirovat. Umění jsou také filmy a i na ty dojde. Čekají vás zajímavé premiéry krátkých filmů a v sobotu potom lahůdka v podobě letního kina, jak jinak než s mototématikou.

Kreativita
Tu jsme zmínili už kolem motorek, ale není to vše. Nechceme dělit lidi na ty, kteří se kolem motorek motají a ostatní. Důležité pro nás je, jestli si našli to svoje, co dělají s láskou a nadšením. Pokud ano, jsou srdečně zváni a proto vám na Motoemotion Festivalu rádi představíme řemeslníky a výrobce z různých odvětví a koutů republiky.

Přátelství
Česká custom scéna není příliš obsáhlá a jsme rádi, že se nám v minulých ročnících podařilo dát většinu lidí se na ní pohybujících dohromady. V tom samozřejmě chceme pokračovat. Ale rozhodně tím nechceme říct, že Motoemotion je pouze pro ty, kteří se věnují úpravám motorek. Naopak, je to akce pro ty, které custom zajímá, ale hlavně pro všechny, kteří si chtějí užít pohodový víkend, báječnou atmosféru kempu Nedamov, setkat se se starými přáteli a poznat nové.

Harmonie
Spojit to všechno dohromady, o to nám jde. Nechceme z festivalu Motoemotion udělat něco vyhraněného, ani místo, kam se muži budou schovávat před svými rodinami. Ženy, děti, rodiče, všichni jsou vítáni, aby společně s námi ochutnali to, co milujeme – život kolem těch našich dvoukolých lásek. Pro děti navíc bude připravená další zábava. Relax pak přinese už samotný kemp Nedamov, kde nechybí parádní koupání.

Abyste ještě lépe pochopili, co je Motoemotion Festival, podívejte se na fotky z loňského ročníku:
https://www.facebook.com/pg/Motoemotion.cz/photos/?tab=album&album_id=812220055575947

Vstupné na celou akci je díky naším skvělým partnerům stále dobrovolné.
Další informace na www.motoemotion.cz

Místo konání akce: Autokemp Nedamov, Nedamovská, Dubá
Datum začátku akce: 26. Května 2017 15:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.538N 14.5547E

Případné změny si prověřte na webu akce Motoemotion Festival 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce