MUCHA - křest alba Nána

Akce Brno

MUCHA - křest alba Nána
Koncerty, Zábava, párty
Kulturní středisko Omega (Musilka), Brno
Další akce ve městě Brno

MUCHA - křest alba Nána

Mucha - křest alba Nána
hosté: ZÁVIŠ, KVĚTY, ANATOL SVAHILEC
Brněnská pseudopunková formace v čele s už ne naprcanou Nikolou Muchou se po krátké mateřské pauze vrací na česká podia. Nový bubeník Žirafáč, nová energie, nový struny a hlavně nová deska Nána útočí na vaše sluchovody.

Mucha -(femipunk)

Mucha je brněnská pseudopunková formace sdružená kolem písničkářky a podivínky Nikoly Muchové, jež se do povědomí společnosti dostala svým nevybíravým vystupováním, podivným účesem a zejména svými provokativními písněmi oslavující mužskou neschopnost, genderovou nespravedlnost, různé úchylky, menšinový útlak, život v moravské metropoli a jiné podivnosti života. Kapela vydala dvě vydařená alba a to Slováckou Epopej (2013) a Josefene (2014). Třetí album Nána vyjde v říjnu 2016.


http://bandzone.cz/mucha

Květy

brněnská kapela oceněná mnoha prestižními cenami – Vinyla, Anděl, Apollo. V červnu 2015 vyšlo jejich desáté CD „Miláček slunce“, kterým Květy oslavily patnáct let své existence a obdrželi za něj opět cenu Anděl v kategorii alternativní hudba. Poté se Květy rozhodli změnit zvuk celé kapely směrem více do elektroniky, což se nakonec neobešlo bez personálních změn. Do kapely přichází multiinstrumentalista Ondřej Kyas (známý též z kapely Mucha), aby se svými klávesami nahradil odchozího basistu Ondřeje Čecha a houslistu Alberta Nováka. V této nové sestavě Květy vystupují od září 2016.
Nenovější klip kapely Květy poslední ve staré sestavě:
https://youtu.be/bufcOFIUMoQ
více o Květech nawww.kapelakvety.cz

Místo konání akce: Kulturní středisko Omega (Musilka), Musilova 2a, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/7944-mucha-krest-noveho-alba
Datum začátku akce: 1. Prosince 2016 19:00
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2098N 16.6298E

Případné změny si prověřte na webu akce MUCHA - křest alba Nána

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce