MUDr. David Frej: Dlouhý život bez nemocí

Akce Olomouc

Přednášky a kurzy
Palác Bohemia, Kollárovo náměstí 7, Olomouc
Web akce:
www.eccevita.cz
Web organizátora:
www.eccevita.cz
Další akce ve městě Olomouc

MUDr. Frej vám osvětlí praktické tipy, jak si zvýšit vlastní energii, kde se skrývá příčina nemocí, jednoduché detoxikační techniky, jak mít kvalitní spánek, zásady správného stravování a pitného režimu, jak posílit imunitu, chránit se před civilizačními chorobami a dožít se dlouhého věku. Přednáška je založena na dlouholetých lékařských zkušenostech pana Freje, který vystudoval lékařskou fakultu v Praze a zde působil několik let jako internista.

Přírodní medicínu a výživu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku (USA), v Rakousku a indické Puně. Ve své praxi se zabývá svým vlastním léčebným systémem, který je založen na propojení léčby zánětu a s ním souvisejících chronických nemocí, biologických rytmů, detoxikace organizmu a výživy. Věnuje se přednáškám, seminářům a ozdravným pobytům, publikuje v mnoha časopisech a vydává své vlastní knihy, jako je například kniha Detoxikace pro dlouhý život nebo Zánět - skrytý zabiják.

Přednáška proběhne dne 1.12.2016 v reprezentačním sále ANAG v Paláci Bohemia, Kollárovo náměstí 7, Olomouc. Začátek je v 18.00 hodin a MUDr. Frej bude přednášet 1,5 hodiny. Po ukončení přednášky bude možnost diskuze a dotazů k problémům účastníků přednášky. Cena vstupného je 100 Kč a v průběhu přednášky bude zdarma nabízena ochutnávka léčivých bylinných čajů a možnost nákupu produktů EcceVita včetně knih dr. Freje se slevou 20%. Více informací najdete na webu: http://www.eccevita.cz

Jméno organizátora: Ecce Vita
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce