Na zlínském zámku vystoupí kytarová kapela s netradičním názvem „AVAROM DNABSEULB“

Akce Zlín

Na zlínském zámku vystoupí kytarová kapela s netradičním názvem „AVAROM DNABSEULB“
Koncerty, Kultura
Web organizátora:
www.zlinskyzamek.cz
Další akce ve městě Zlín

Koncert pro všechny příznivce rockové hudby odehrají mladí hudebníci ze základní umělecké školy Morava již tento pátek na nádvoří zámku ve Zlíně. Jejich vystoupení začíná v 19:00 hodin. 

Chlapecký kytarový soubor pod netradičním názvem AVAROM DNABSEULB (čteno pozpátku  Bluesband Morava) představí na zámeckém nádvoří nejen klasické a dobře známé hity (Canned Heat, Neil Young, Chuck Berry, Animals, Lynyrd Skynyrd) ale i další produkci, se kterou vystupují. Jak o sobě sami říkají: „Jsme 7 statečných, kteří rozšiřují kvalitní hudbu mezi veřejnost“. 

AVAROM DNABSEULB jsou hudebníci ze základní umělecké školy Morava, která je školou mladou z roku 2003. Má tři obory - hudební, výtvarný a literárně dramatický. Vyučuje v obcích
v okolí Zlína a ve městě Zlíně. Zejména v menších obcích zaměřuje výuku na dodržení hudebních, řemeslných a místních kulturních tradic.

Koncert se koná v pátek 14. 6. 2019 v 19 hodin na nádvoří Zlínského zámku. V případě nepříznivého počasí bude přesunut do vnitřních prostor. Vstupné je 50 Kč.

Více na www.zlinskyzamek.cz

 

Jméno organizátora: zlínský zámek
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín