Nautis fest - multižánrový festival

Akce Praha

Nautis fest - multižánrový festival
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Nautis fest - multižánrový festival

NAUTIS FEST je multižánrový festival s přímým zapojením lidí s autismem do příprav a realizace akce a představuje vybranou amatérskou a profesionální kulturní produkci. Hlavními organizátory festivalu společně s Národní ústavem pro autismus, jeho zaměstnanci a dobrovolníky jsou dospělí lidé s poruchou autistického spektra (PAS). Kromě produkce a dramaturgie se podílejí na festivalu také autorskými projekty, moderují a vystupují v hudebních a divadelních skupinách i v doprovodných programech.

NAUTIS FEST se snaží bořit mýty o tom, že lidé s poruchou autistického spektra jsou zcela závislí na pomoci druhých a jeho cílem je ukázat, že s vhodnou podporou jsou schopni nejenom dobře se integrovat, ale i připravit a realizovat den plný hodnotných kulturních zážitků a spojovat prostřednictvím společného uměleckého prožitku veřejnost bez ohledu na věk, pohlaví či diagnózu.

Přijďte a uvidíte sami!

Už teď se můžete těšit na doprovodný program v podobě výstavy fotografií světově proslulého reportážního fotografa Jana Šibíka s názvem Autismus není volba, porozumění ano.

Místo konání akce: Písecká brána, K Brusce 5/208, Praha
Datum začátku akce: 17. Června 2017 12:30
Datum ukončení akce: 17. Června 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0951N 14.4057E

Případné změny si prověřte na webu akce Nautis fest - multižánrový festival

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce