Negura Bunget, Abstract, Ossific,Return To Innocence

Akce Praha

Negura Bunget, Abstract, Ossific,Return To Innocence
Koncerty
MusicClub Modrá Vopice, Praha
Další akce ve městě Praha

13.10. Negura Bunget, Abstract, Ossific,Return To Innocence

Negura Bunget (RO)
Ossific (Ca)
Abstract (Sk)
Return To Innocence

Vstup 250,-Kč

NEGURA BUNGET : https://www.facebook.com/negurabunget/?fref=ts Jedna z nejznámějších rumunských kapel míří opět do našeho hlavního města. V rámci svého evropského turné ANNIVERSARY TOUR EUROPE 2016 zavítá 13. října (čtvrtek) do pražského klubu Modrá Vopice, kde odehraje velkolepý koncert, který bude zároveň i velkou troj-oslavou ! Negura Bungeet na tomto turné oslaví 20 let působení na hudební scéně a zároveň si připomene 10 let od vydání jejich nejznámějšího alba OM. A aby toho nebylo málo tak představí i skladby z nového alba ZI, který vychází toto léto pod hlavičkou Prophecy Records.

Tento večer nebudou chybět ani předkapely, které se budou snažit navodit tu správnou oslavnou atmosféru. První kapelou jsou nováčci na hudební scéně, Kanaďané OSIFFIC : https://www.facebook.com/ossificband/?fref=ts hrající post-black metal z města Vancouver. Jejich těžký, až depresivní metal, nenechá nikoho na pochybách, že to tato kanadská skvadra jednoznačně ví a zahalí vás příjemnou dávkou temna.

No a celý koncert otevřou, již legendární instrumentalisté z Banské Bystrice, ABSTRACT : https://www.facebook.com/abstractinstrumental/?fref=ts , kteří zatím svou poslední nahrávkou Lightheory sklidily velmi dobré ohlasy nejen u nás ale i v zahraničí a symfo metalový Return To Innocence z ČR.

Místo konání akce: MusicClub Modrá Vopice, Spojovací 1901/12, Praha
Datum začátku akce: 13. Října 2016 18:00
Datum ukončení akce: 14. Října 2016 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1013N 14.4889E

Případné změny si prověřte na webu akce 13.10. Negura Bunget, Abstract, Ossific,Return To Innocence

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce