Networking na volné noze v Praze

Akce Praha

Networking na volné noze v Praze
Jiné akce
Paralelní Polis, Praha
Další akce ve městě Praha

Networking na volné noze v Praze

Milí přátelé, v úterý 28. března od 20 hodin pořádáme v Praze další networkingový scuk pro nezávislé profesionály, freelancery a volnonožce. Toto setkání se koná v Paralelní Polis na adrese Dělnická 43 v Praze – Holešovicích: https://www.paralelnipolis.cz/kontakt/

Večer nemá žádný program, můžete se stavit na kus řeči (nejen) o podnikání na volné noze, prohlídku coworkingu Paper Hub, nebo jen pozdravit známé tváře. Vstup je zdarma, ale přineste s sebou něco na pití, ideálně lahev dobrého vína, nebo co rádi pijete.

Svou návštěvu nemusíte nikam předem hlásit, prostě se jen zaklikněte tady na Facebooku a přijďte. Rádi vás uvidíme!

Paper Hub v Paralelní Polis je jediný coworking v Česku, kde se za kafe i členství platí bitcoiny. Můžete si to vyzkoušet třeba dole v kavárně, jednoduchý návod na bitcoin je zde:
https://www.paralelnipolis.cz/jak-na-bitcoin/

Setkání pořádá portál nezávislých profesionálů Na volné noze a Paper Hub v Paralelní Polis. Upozornění: Networking neslouží k přímému nabízení služeb, finančních produktů, multi-levelů apod. Pokud na někoho takového mezi účastníky narazíte, upozorněte prosím pořadatele.

Paralelní Polis je nezávislý think-tank a hackerspace, ve kterém najdete ideově zaměřený Institute of Cryptoanarchy, skvělou kávu v Bitcoin Coffee, coworking Paper Hub (řekněte si o den zdarma) a také MakersLab, kde vás zasvětíme do tajů 3D tisku. Více na www.paralelnipolis.cz / www.paperhub.cz.

(foto Prahy laskavě poskytla fotografka Dagmar Veselková)

Místo konání akce: Paralelní Polis, Dělnická 43, Praha
Datum začátku akce: 28. Března 2017 20:00
Datum ukončení akce: 28. Března 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1034N 14.4505E

Případné změny si prověřte na webu akce Networking na volné noze v Praze

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce