Neviditelní Géniové - zahájení výstavy

Akce Praha

Neviditelní Géniové - zahájení výstavy
Výstavy
Další akce ve městě Praha

Neviditelní Géniové - zahájení výstavy

Vážení přátelé,

dovolte mi, pozvat vás na strhující výstavu krásných děl výjimečných umělců. Výstava, při které se budete moci prostřednictvím jejich děl podívat velmi hluboko nejen do duše umělcovy, ale tak trochu i do té své. Výstava, která ve vás vzbudí veškeré emoce.

Výstava je koncipována a díla vybíraná tak, aby byl svět lidí žijících s duševním onemocněním k nerozeznání od světa "vnějšího". Je velmi důležité uvědomovat si, že ač se může zdát, že jsou to světy rozličné, pravda je taková, že svět je vždy jen jeden a my všichni na něm máme nejen stejná práva pro život, ale také se můžeme vzájemně inspirovat a posouvat dál.

Výstava, která boří veškerá stigmata a která vám ukáže, že duše je nedílnou součástí nás všech. Že duše může být nejen inspirativní ale také velmi mocná.

Duše = přítel, démon i genius

Snažíme se o to, aby tato výstava byla naprosto unikátní a výjimečná. Proto vybírám i díla a umělce, kteří nejen sympatizují s myšlenkou projektu, ale kteří nerozlišují svět "uvnitř a vně".

Prostory, jež jsme pro výstavu zvolili jsou nejen zajímavé ale jejich příjemný industriální interiér jistě podnítí přátelskou a inspirativní atmosféru, o kterou usiluji.

Pro účely výstavy a podporu umělců a celého projektu byl zřízen transparentní účet (https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501271895) a spuštěna facebooková dražba některých z děl, které na výstavě budou k vidění. https://www.facebook.com/Najdi-si-sv%C3%A9ho-um%C4%9Blce-116809635689057/.
Jejich koupí podpoříte umělce s duševním onemocněním. Dalšími příspěvky pak pomůžete realizaci výstavy a podpoříte projekt.

Děkuji všem, kteří se na realizaci této unikátní výstavy podíleli a velmi se těším na návštěvu všech, kteří se budou chtít podívat na nádherná a ojedinělá díla.

S velkým a srdečným díky,
Jaroslava Tomšů
UNIT without LIMIT

Místo konání akce: GRID, Opatovicka 18, Praha
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2017 17:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0797N 14.4183E

Případné změny si prověřte na webu akce Neviditelní Géniové - zahájení výstavy

Jméno organizátora: UNIT without LIMIT
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce