NISA - ŘEKA, KTERÁ NÁS SPOJUJE...

Akce Jablonec nad Nisou

NISA - ŘEKA, KTERÁ NÁS SPOJUJE...
Slavnosti
Mírové náměstí, Jablonec nad Nisou
Další akce ve městě Jablonec nad Nisou

NISA - ŘEKA, KTERÁ NÁS SPOJUJE...

Slavnosti řeky Nisy začínají tradičním pochodem městem s vílou Nisou na koni, mažoretkami, bubeníky a jabloneckým vodníkem s předání poselství ve 13:30 h před jabloneckou radnicí. Následuje krátká plavba Jabloncem od autobusového nádraží k Tyršovu parku, poté plavba s předáním poselství do Vratislavic a Liberce.

V Liberci letos probíhá od 9 do 18 hodin doprovodný program ve Skateparku u Nisy – lukostřelecká akční hra, aktivity IQ landie a výtvarné a vědomostní soutěže.
V sobotu pokračuje plavba na kánoích z Andělské hory přes Chrastavu a Bílý Kostel do Chotyně, s happeningy a předáváním poselství v jednotlivých městech a v obcích podél Nisy. V neděli se vyplouvá z Chotyně. V poledne se posádky kánoí setkají na Kristýně se zástupci měst a obcí, ležících na břehu Lužické Nisy a společně s nimi plují na Trojzemí, kde se opět účastní happeningu. Poté po Nise pokračují až do Marienthalu. Zájemci se mohou účastnit plavby po všechny dny nebo samostatně kterýkoli z dnů s vlastními plavidly, případně si mohou zapůjčit loď a vybavení z půjčovny lodí Sundisk Family. 16. ročník euroregionálního festivalu pořádají Sportovní klub SK Tuleň, Flotila - liberečtí vodní skauti a Sundisk s.r.o. s finanční spoluúčastí statutárního města Jablonec nad Nisou.

17.6.2016 od 13:30 hodin

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Zahradní slavnost 2024
Psychiatrická léčebna, Petrohrad
Zámecké pivní slavnosti
Zámek Kravaře, Kravaře
Kadaňské pivní slavnosti
Františkánské zahrady, Kadaň
Zámecké slavnosti
před zámkem, Klimkovice