Noční strašidelný les v Mladé Boleslavi 2017

Akce Mladá Boleslav

Noční strašidelný les v Mladé Boleslavi 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Mladá Boleslav

Noční strašidelný les v Mladé Boleslavi

REZERVACE NUTNÁ
Temný podzimní večer, hustý černý les – ideální místo, kde člověk může potkat strašidla! Ale kdo se bojí, ať raději zůstane doma pod peřinou! Otestujte vaši odvahu na strašidelné noční stezce plné duchů, strašidel, ježibab a nočních děsů!
11. listopadu se na vás připravují strašidla z celé Evropy! Po cestě parkem Štěpánka, která bude osvětlena jen slabými barevnými světélky, na vás čeká spoustu neživých exponátů, ale i živá strašidla. Byli jste už v kostlivcově zahrádce? Viděli jste strom duchů nebo lidské kosti? Všechny exponáty budou nasvíceny tajemným modrým světlem.

Noční strašidelná stezka odvahy je vhodná pro děti od 4 let do cca. 8 let (nemáme žádné hororové masky ani krvavé scény). Malé děti startují od 17:00 do 19:00 hodin, děti nad 6 let od 19:00 do 20:30 hodin. Děti do 12 let startují v doprovodu rodičů.

Trasa je cca. 1 km dlouhá. Bude značená chemickými svítícími tyčinkami, lampiony a fáborky. Pokud si chcete strašidelnou atmosféru užít, neberte si baterku, je možné jít i bez baterky.

Vstupné: 40 Kč/dospělý a dítě nad 4 roky

Start a cíl je z ul. Na Celně (u plaveckého bazénu)

Naše strašidelné lesy začínají za šera. Startuje se po 2 minutách tak, abyste si mohli strašidelnou atmosféru dostatečně užít a mohli jít sami. Na trase potkáte živá strašidla a spoustu neživých exponátů, jako závěsná strašidla, hrobeček, dinosaurus, opravdové kosti….. Každý rok máme několik stejných strašidel a několik nových. Letos budete moci potkat některá z těchto strašidel (min. 8, většinou však 10 strašidel): vlkodlak, vězeň, šílený doktor, čert, kostlivec, loupežník, ježibaba, upír, noční lesní pán, mrtvá servírka,
muž bez tváře…. v každém strašidelném lese mohou být jiná strašidla.

PROSÍM VÁS O REZERVACI ČASU STARTU na info@kouzelny-svet-skritku.cz . Nebudete muset čekat dlouhou frontu na startu. Děkujeme za pochopení.

Místo konání akce: Park Štěpánka, Mladá Boleslav
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2017 17:00
Datum ukončení akce: 11. Listopadu 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4086N 14.9188E

Případné změny si prověřte na webu akce Noční strašidelný les v Mladé Boleslavi

Jméno organizátora: Kouzelný svět skřítků
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce