O Zlatovlásce

Akce Jičín

O Zlatovlásce
Akce pro děti, Divadlo, kino
Další akce ve městě Jičín

O Zlatovlásce

Divadlo Víti Marčíka - http://www.vitamarcik.cz/nase-kusy/pohadky/o-zlatovlasce.html

Bláznivě a epicky pojatý příběh o krásné Zlatovlásce kultovního jihočeského divadelníka.

Tato hra spatřila světlo světa v květnu 1999 a její uvedení na tuzemské přehlídce Přelet nad loutkářským hnízdem (na podzim téhož roku) znamenalo, s jistou nadsázkou, průlom v tatínkově kariéře, když mu otevřelo dveře na přední evropské festivaly. Kromě ceny Erik za nejlepší inscenaci roku 99 si z tohoto festivalu odvezl i pozvání na největší mezinárodní přehlídku loutkového divadla v Charleville-Mézieres. Na této „divadelní tržnici“ zaujala Zlatovláska svou hravostí a přímočarou komunikací s divákem ředitele další z významných evropských mezinárodních přehlídek, Julia Michela, a tak se Jiřík s houpacím koníkem, magnetickou mouchou, drakem Fénixem a zlatovlasou pannou dostal z hosínského smetiště až do španělské Segovie (v květnu 2001) a o rok později dokonce až na Mallorcu (Publikum, s duší dětsky hravou a otevřenou tatínkovu bláznovství, získalo si Jiříkovy sympatie a on se rozhodl naučit se jazyku jejich rodnému).

Představení je součástí předplatného řady "C," a odehraje se v okouzlujícím prostředí Valdštejnské lodžie. Start je naplánován na 20:00 hodin.

Vstupenky zakoupíte v Městské informační centrum Jičín a to za jednotnou cenu 100,- Nebo přímo na místě před začátkem divadla.

Místo konání akce: Valdštejnská lodžie - kulturní imaginárium, Jičín-Sedličky 4, Jičín
Datum začátku akce: 4. Srpna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 4. Srpna 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.4498N 15.3781E

Případné změny si prověřte na webu akce O Zlatovlásce

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem