ODBORNÁ KONZULTACE BS VINAŘSKÉ POTŘEBY SPOJENÁ S OCHUTNÁVKOU PIWI ODRŮD

Akce Velké Bílovice

ODBORNÁ KONZULTACE BS VINAŘSKÉ POTŘEBY SPOJENÁ S OCHUTNÁVKOU PIWI ODRŮD
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Velké Bílovice

Ve středu 30. srpna se uskuteční v prostorách prodejny BS vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích konzultační den. Bezplatné poradenství bude tentokrát zaměřeno na oblast  výsadby a pěstování PIWI odrůd révy vinné. Součást odborných konzultací tvoří také ochutnávka vín těchto specifických odrůd včetně konkrétního enologického poradenství.

V době od 9 do 11 hodin mohou vinohradníci využít odborné poradenství, které na místě poskytnou profesor Pavel Pavloušek z Mendelovy univerzity, Ing. Miloš Vidlář a Ing. Klára Halouzková ze společnosti BS vinařské potřeby. 

Cílem další z řady konzultací je nabídnout zájemcům konkrétní rady k problémům, které je na vinicích trápí. BS vinařské potřeby poskytnou vinařům informace k novým výsadbám, ochraně a výživě mladých keřů, představí nabídku sazenice PIWI i klasických odrůd pro výsadbu 2018. Nedílnou součást akce tvoří poradenství k rozborům půd, o které mezi vinaři rychle roste zájem.

Užitečné informace a rady jsou poskytovány zcela zdarma a nezávazně. Konzultace budou probíhat dle zájmu během celého dopoledne, není potřeba se objednávat. 

Jméno organizátora: BS vinarské potřeby
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem