Odpadkový maškarní

Akce Brno

Odpadkový maškarní
Zábava, párty
Kavárna Trojka, Brno
Další akce ve městě Brno

Odpadkový maškarní

Maškarní ples Okrašlovacího spolku je tady. Tak přijďte, ne? Bude se tancovat, povídat, hrát a užívat, jak už to tak na těch plesech býva. Očekáváme, že si připravíte ten nejlepší ofiko, plesový, nobl DRESSCODE. Místo skříně ale tentokrát zkuste probrat obsah vašeho ODPADKOVÉHO KOŠE nebo kontejneru před domem.

Maškarní plesy jsou často charakteristické tím, že po skvělém večeru plném srandy a skvěle vypadajících kostýmů vznikne z každé masky halda nepotřebného materiálu. Pojďme tedy být o krok napřed a namaskujme se do smutně koukajících plastových sáčků, lahví a plechovek, které se už pomalu vzdali naděje na to, že by z nich mohlo někdy něco být.

Pro ty, kterým se možnost oblíct se do odpadků nezdá jako dostatečné lákadlo, se přikutalý a zahrají ZELENÉ KOULE. V minidílničkách budete mit možnost vyrobit si z odpadních materialů skvělé užitečné věci a možná přijde i kouzelník nebo tak někdo.

Každopádně je to skvělá příležitost, jak oslavit začátek semestru. O tom, kam půjde výtěžek z letošního plesu tentokrát rozhodneme společně, přímo na akci.

Těšíme se, těšte se.
Okrašlovací spolek

Místo konání akce: Kavárna Trojka, Dominikánská 9, Brno
Datum začátku akce: 2. Března 2017 19:00
Datum ukončení akce: 3. Března 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1931N 16.6063E

Případné změny si prověřte na webu akce Odpadkový maškarní

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno