Oldřich Janota & Jakub Šimanský & Sítě

Akce Brno

Oldřich Janota & Jakub Šimanský & Sítě
Koncerty
Web organizátora:
WWW.KABINETMUZ.CZ
Další akce ve městě Brno

Oldřich Janota & Jakub Šimanský & Sítě

Kabinet Múz uvádí:

OLDŘICH JANOTA (CZ)
Minimalist / Folk / Lyrical
Do Kabinetu konečně přijede jeden z nejvyjímečnějších domácích písničkářů. Oldřich Janota už od začátku své kariéry neúnavně hledá v neprobádaných vodách a své písně staví jak na vyjímečném talentu, tak na nekompromisním přístupu k písničkové formě vůbec. Jeho způsob hry rezonuje v těch nejhlubších zákoutích duše a ve spojení s tajemnou a melancholickou náladou jeho písní, kterou ještě podtrhují geniální texty, je každé jeho vystoupení životním zážitkem. Nejinak tomu bude i v Kabinetu, který na tento vyjímečný večer opět chystá speciální výzdobu a úpravu sálu. V jeho kulisách se pak představí ještě kytarový mág Jakub Šimanský a kapela Sítě, v jejichž řadách najdeme Honzu Tomáše z Tomáš Palucha , toho času už i člena teamu, který zajišťuje provoz Kabinetu múz.
Neúnavný hledač neprošlapaných cest, nezaměnitelný zpěvák a kytarista, básník a příležitostně i břitký fejetonista Oldřich Janota se poprvé představí v Kabinetu Múz.

JAKUB ŠIMANSKÝ( CZ )
Country, American-Bohemian Primitivism, Acoustic and Lap Guitar z Přerova. Bubeník z Unny vzal jednou večer při vyklízení zkušebny do ruky kytaru, už já nepustil a během roku se z něj stal jeden z nejlepších kytaristů v ČR.
SC: http://bit.ly/2vox9ZT
YT: http://bit.ly/2voeOMo

SÍTĚ (CZ )
ambient / terror / pop
Projekt Jana Tomáše a Jana Kašpara, které můžeme znát z takových kapel jako jsou Obelisk of Light , Tomáš Palucha, Pavilon M2, Mother a Thema Eleven.
FB: http://bit.ly/2volwCp
BC: http://bit.ly/2vo4GTX

Místo konání akce: Kabinet MÚZ, Sukova 4, Brno
Datum začátku akce: 15. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 15. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1956N 16.6125E

Případné změny si prověřte na webu akce Oldřich Janota & Jakub Šimanský & Sítě

Jméno organizátora: Kabinet MÚZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce