Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

Akce Brno

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers
Koncerty
Národní divadlo Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS uvádějí BUDE TO JINAK! (Jako všechno.) JEŠTĚ ZNAMENITĚJŠÍ! Toto je titul nového koncertního programu, se kterým na podzim zavítá do Mahenova divadla oblíbený zpěvák Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Vystoupení se uskuteční v neděli 18.12.2016 od 19 hodin!

Ondřej Havelka
Všestranně talentovaný entertainer, který se už od studentských let věnuje interpretaci jazzové a populární hudby 20. a 30. let jako zpěvák, tanečník a stepař. Natočil 6 alb s Original Prague Syncopated Orchestra.

V roce 1995 vytvořil jako scénárista, interpret i režisér sérii tří klipů. Jeden z těchto klipů získal ocenění na Czech Grammy 1995 jako “Klip roku”. Jiný - „Jingle Bells“ - byl zakoupen a vysílán na MTV-Latin. V témže roce pak založil i vlastní swingový big-band Melody Makers, se kterým v současné době vystupuje.

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

Zabývají se autentickou interpretací populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým. Pestrý repertoár zahrnuje atraktivní skladby širokého žánrového spektra, sweet and hot, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Stylizace koncertní show sleduje ve všech detailech typické dobové způsoby, počínaje kostýmy a účesy interpretů a celkovou režií představení konče. Strhující hra orchestru je korunována výkony sólistů, především pak uměleckého ředitele bandu - zpěváka, speakera a tanečníka Ondřeje Havelky. Vitální jazzový výraz interpretů, smysl pro humor, i autentický zvuk, který známe z dobových nahrávek či filmů - je na co se těšit.

Vystupující pro Vás připravují nový koncertní program, bližší informace Vám upřesníme v dohledné době.

Místo konání akce: Národní divadlo Brno, Dvořákova 11, Brno
Vstupenky: http://bit.ly/havelkaEVENT
Datum začátku akce: 18. Prosince 2016 19:00
Datum ukončení akce: 18. Prosince 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1965N 16.6129E

Případné změny si prověřte na webu akce Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce