Open Mic Polabí

Akce Nymburk

Open Mic Polabí
Koncerty
Další akce ve městě Nymburk

Open Mic Polabí

otevřený koncert formátu Open Mic, který je nejen skvělým zážitkem, ale i významnou formou prezentace začínajících i pokročilých hudebníků a jejich hudebních projektů.

Otevřená hudební scéna má v Nymburce svou tradici v podobě večerů pořádaných Nymburským kulturním centrem pod názvem KinoTy.

Produkční skupina Slávka Maděry na tento projekt navázala a zařadila ho do seriálu svých pořadů do kterých v letošním ročníku patři koncerty:

Trifot Open Mic Praha
Open Mic Český ráj Mnichovo Hradiště Open Mic Šumperk Open Mic Lysá nad Labem a nyní také dva koncerty v Hálkově městském divadle v Nymburce pod novým názvem a novou dramaturgií – Open Mic Polabí

V listopadovém Open Mic Polabí vystoupí:

David Šitavanc, písničkář, moderátor a humorista v jedné osobě
Standa Haláček, stálice písničkářské scény Petr Brousil, folkový matador, pravidelný účastník otevřených scén Marie Sommerová, vítězka oblastního kola Porty, právě zde v Nymburce písničkářská dvojice 2JAJA z Jaroměře skupina NotaBene z Prahy, již jistý postupující z koncertu v Praze.

Hostem čtvrtečního muzicírování bude zpěvák, kytarista a producent Slávek Maděra doprovázený klavíristkou a zpěvačkou Zuzanou Vilímovou. Společně vytvořili nadějný hudební projekt pod názvem VilMa.

vstupné 100 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce