Orden Ogan, Grave Digger, Rage

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Orden Ogan, Grave Digger, Rage

Německá metalová formace ORDEN OGAN oznámila vydání nové desky přímo zabijácké turné, v rámci něhož zahrají na podzim také ve ZLÍNĚ!

Německá energická metalová kapela ORDEN OGAN vypustí na svět bombu! Bude to 28. srpna 2020 a bude to nové album „Final Days“!

Zpěvák a producent Sebastian „Seeb“ Levermann vysvětluje: „Final Days“ je temné koncepční sci-fi album a obsahuje všechny ochranné známky ORDEN OGAN, jako jsou například hutné, moderní riffy, epické sbory a melancholické orchestrální party. Na tomto záznamu najdete ty nejlepší skladby, které jsme kdy napsali. Deska „Gunmen“ pro nás byla velmi silýám a důležitým krokem, ale album „Final Days“ nás posouvá na další, vyšší úroveň“.

A když už mluvíme o vysoké úrovni, balíček turné „Final Days Tour 2020“ kapely ORDEN OGAN je přímo zabijácký a jeden jediný, exklusivní koncert se odehraje také u nás, v ČR! Bude to 27. 9. 2020 ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café!

Na tomto turné se k ORDEN OGAN připojuje legendární heavy-metalová kapela GRAVE DIGGER, která vydává ke svému 40 výročí novou desku a druhým speciálním hostem je německá legenda power metalu RAGE, která nedávno představila světu svoji vysoce hodnocenou novou desku „Wings of Rage“.

ORDEN OGAN + GRAVE DIGGER + RAGE = fantastická sestava na společném turné!
Většina koncertů posledního turné kapely ORDEN OGAN s deskou „Gunmen“ byla ve většině destinací velmi rychle vyprodána! S deskou „Final Days“ chystají ORDEN OGAN zbrusu novou show! Bude to bomba! Pořiďte si svoje lístky na koncert včas! ORDEN OGAN, GRAVE DIGGER, RAGE - 27. 9. 2020 ZLÍN, Masters of Rock Café! Předprodej vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, jsou k dostán na www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketstream a TicketMaster!

19:00 - 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín