Oslí kůže na Jiráskově Hronově

Akce Hronov

Oslí kůže na Jiráskově Hronově
Akce pro děti, Divadlo, kino
Web organizátora:
www.1-nd.cz
Další akce ve městě Hronov

Oslí kůže na Jiráskově Hronově

1. neratovická divadlení společnost vás zve na představení pohádky Oslí kůže v Jiráskově divadle v Hronově v rámci přehlídky Jiráskův Hronov, kam jsme byli doporučení jako výherci celostátní přehlídky amatérských divadel pro děti Popelka Rakovník. A aby se na každého dostalo, můžete nás vidět hned dvakrát, od 16:00 a od 19:20.

V den svých osmnáctých narozenin si princeznička přečte poslední vůli královny matky, z níž se dozvídá, že se má brzy vdát za bohatého a mocného krále ze sousední země. Ještě ten večer se na plese seznámí se svým nastávající, avšak s hrůzou zjistí, že král je sice moudrý a bohatý, ale nadto starý! Za pomoci své kouzelné kmotřenky vymyslí tři záludné úkoly, které ji mohou od svatby zachránit. Ovšem ani to moudrého krále nezaskočí. Sotvaže král všechny úkoly vyplní, utíká princeznička v převleku z oslí kůže na strastiplnou cestu, aby vynucenému sňatku unikla. Zjistí nakonec princeznička, že pravá krása je očím skryta a najde cestu zpět k moudrému a starému králi?

Rozvernou pohádku přepracovalo za více než tři sta let od svého vzniku mnoho literátů. Jedním z nich je i Tomáš Pěkný, jehož pohádku s názvem A princezno, nebojíš se? uvádíme pod originálním názvem Oslí kůže, aneb Nebojíš se princezničko?

Místo konání akce: Jiráskovo Divadlo, Náměstí Čs. Armády 500, Hronov
Vstupenky: http://www.jiraskuvhronov.eu/klient-1170/kino-295/stranka-11233/film-169357
Datum začátku akce: 12. Srpna 2017 16:00
Datum ukončení akce: 12. Srpna 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4802N 16.1831E

Případné změny si prověřte na webu akce Oslí kůže na Jiráskově Hronově

Jméno organizátora: 1. neratovická divadelní společnost
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí