Panama: v sevření dvou oceánů

Akce Praha

Panama: v sevření dvou oceánů
Přednášky a kurzy
Kulturní centrum Průhon, Praha
Další akce ve městě Praha

Panama: v sevření dvou oceánů

Cestovatelská přednáška Matyáš Adam, který se svou ženou Dana Adamová již více než 9 let objevuje nejrůznější kouty světa. Svou cestovatelskou vášeň spojují s nadšením pro přírodu a její ochranu. On, jakožto geograf a ona, bioložka, tvoří dohromady nerozlučný tým. Jejich cesty se proto snaží směřovat nejen ku vlastnímu prospěchu.

A o čem bude řeč?
Úzká panamská šíje spojující dvě Ameriky je nádhernou směsicí kultur, vůní a barev. Společně překonáme hranice multikulturního města Panama City, abychom v hustých lesích lemujících světoznámý kanál obdivovali nesčetné množství zvířecích druhů. Na horkém a suchém pobřeží Pacifiku nahlédneme do aktivit místní komunity chránící mořské želvy, které sem připlouvají naklást svá vejce.

V centrální části propadneme kouzlu posvátného klenotu mlžného horského lesa, kvesala chocholatého. V závěru se za doprovodu indiánských dětí přeneseme na karibské souostroví, kde se na vlnách reggae necháme kolébat mezi rudě zbarvenými šípovými žabkami a mořskými ptáky.

A než se rozloučíme s touto fascinující zemí, prožijeme na pobřeží Karibiku netradiční Velikonoční svátky s černým Ježíšem.


Více info o Matyášovi a Daně Adamových najdete na jejich webu: http://escapestonature.com/ a na facebooku Escapes to Nature.

/// VSTUPENKY ///
Nákup online/rezervace přes GoOut.cz: http://bit.ly/2iD01dC

Místo konání: Společenský sál Kulturní centrum Průhon

Místo konání akce: Kulturní centrum Průhon, Socháňova 1220/27, Praha
Vstupenky: http://pruhon.cz/program/464-matyas-dana-adamovi-panama-v-sevreni-dvou-oceanu
Datum začátku akce: 21. Března 2017 19:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2017 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0651N 14.3017E

Případné změny si prověřte na webu akce Panama: v sevření dvou oceánů

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce