Parkfest 2020

Akce Petrovice

Parkfest 2020
Festivaly
Další akce ve městě Petrovice

Parkfest 2020

Parkfest je něco jako rozjetej vlak, do kterýho když jednou nastoupíš, už nikdy nevyskočíš ven.

A tenhle vlak nám jede už šestej rok. Jo, je to neuvěřitelný. Další rok, kdy nám v parku zahrajou užasný kapely a vystoupí skvělý interpreti všech různých stylů a žánrů. Přijďte opět navštívit petrovický zámecký park, ukrýt se ve stínu jeho stromů, poslechnout úžasnou muziku, pokecat s přáteli, vypít litry piva a užít si zas tu jednu neopakovatelnou a hlavně nezapomenutelnou srpnovou sobotní noc. ❤

HLAVNÍ STAGE:

HOUBA - ( punkrock / Ústí nad Labem )
https://bandzone.cz/houba
Poctivej punkrock. Je něco lepšího? Nejspíš ne. Kluci jsou toho důkazem. Tenhle vozejk táhnou už docela dlouhou řádku let a objeli s ním kus světa. A konečně ho dotlačej i k nám do parku. A já se těším, až si do konve namíchám houbu a vykalíme jí tam všichni společně, právě na tuhle kapelu.

EMPTY HALL OF FAME - ( hardcorepunk / Libina )
https://emptyhalloffame.bandcamp.com/
Jasný poselství v textech a rychlý punkový tempo. A energie, která je všude. Hardcorepunk přesně takovej, jak má bejt. Kluci taky hrajou už nějakej pátek, ale rozhodně to nejsou žádný dědci. A taky mají nejvýš vyskakujícího basáka ve scéně.

BURNING STEPS - ( punkrock / Most )
https://burningsteps.bandcamp.com/album/pound-of-flesh
Dokážete si představit, takovýho toho vořecha, zmoklýho a smradlavýho, kterýho nikdo nechce? Tak takhle jsem vždycky vnímal jejich hudbu. Dřív to byl takovej špinavější punkrcok s hořkou hardcorepunkovou příchutí, teď vydali nový albu, který je uhlazenější, ale dal jsem tomu pár poslechů a kluci to v sobě maj stejně, jako vždycky. Prostě punkrockový psi vostřílený životem, cigárama a smradem ze zatuchlejch klubů.

BEACH BUM - ( garage / Znojmo )
https://www.youtube.com/watch?v=B4oDoXAA5xQ
Ve Znojmu sice žádný pláže nejsou, ale tahle kapela hraje, jako kdyby byly. Jointy, pivka a lůzrovskej postoj zabalený v totálně skvělý garáži jasně čerpající ze současnýho australskýho zvuku. K tomu chlístni ženskej zpěv a je skvěle vymalováno.

SAFECOURSE - ( melodic hardcore / Praha )
https://www.youtube.com/watch?v=Sp8Kv6dehhs
Další band z tohohle hardcorovějšího ročníku. Prážáci, který naházeli do mixéru hardcore a pop punk. Je to uhlazenější a měkčí, ale je to skvělý. Je z toho dobrej koktejl, kterej funguje.

MY HARD LESSON - ( hardcore / Tábor )
https://www.youtube.com/watch?v=XmMgoKcHtcc
Hardcorová úderka z Tábora. Tihle týpci jsou fakt true husiti. A jejich tvrdej hardcore tě pleskne po xichtu jak Žižka řemdichem. Tvrdý rify, uřvanej frontman, kterej je schopnej se na pódiu zabít a moshpit, že se z toho pobliješ.

NONDESCRIPT - ( hardcore / Milevsko )
https://www.youtube.com/watch?v=0wr34ZlF0pg
Punkrockovej hardcore, občas break, sem tam punkrock. Smutný, nešťastný texty o lásce, odmítání dospělosti, skepsi a zklamání z dnešního světa. Velký sny a silný drinky.

SKLEP:

NÁSILNÍK. - ( punk rap / svět )
https://nowaveskids.bandcamp.com/album/nem-m-ep
Rap, kterej je vlastně totální punk. Slova nasekaný jako karate do rychlýho techno beatu. Lítající slova strefující se přesně do terče, potažmo tvýho ksichtu. A energie, která tě úplně pohltí. Aleš viděl peklo a ví o něm všechno. Proto je to takový, jaký je. Syrový, hnusný a špinavý. Vítejte na koncertě Johnyho Násilníka.

OIOIPIRATOI - ( acoustic / Praha )
https://coffeebreathrecords.bandcamp.com/album/l-ska-pr-ce-negativita
Nikdy nevím, jak pořádně popsat různý písničkáře. Ale Piratoi je skvělej! Písně o svobodě, o čundráctví a radostí i strastí života. Je to takový pankový, ale sakra, nejsme už všichni trochu unavený z toho hluku na horní stagi?

ŠTĚPÁN NEZDVOŘÁK - ( acoustic / Vozerovice )
Tenhle kluk vyrůstal na statku, kde se schovával před rodičema, aby nemusel kydat kraví hnůj a místo toho na půdě celý dny vyhrával na kytaru Hendrixe. Prsty měl často do krve a v podstatě se mu z nich staly takový malý hadi, který po kytarovým krku jezdí rychlostí blesku. Wow, větší slátaninu jsem snad nikdy nevymyslel ..

MARŽA - ( acoustic / České Budějovice )
Holka z instagramu, která čas od času někde zahrála. A já jsem jí jednou napsal, jestli nezahraje u nás a ona na to kejvla. Má překrásnej hlas a hraje na takovou tu stylovou děravou elektrickou kytaru, na kterou hrajou týpci rockabilly. A jde jí to! Covery zahraný a stejně procítěně, jako její vlastní věci.

Crayfish - ( alternative postpunk / Milevsko )
https://crayfish.bandcamp.com/releases
Oneman projekt našeho pana vrchního zvukaře. Zahraje nějakou linku na basu, do toho nahraje další a do toho jedou bicí jak vod Joy Division. Prostě postpunk trochu jinak. Ale se stejně ponurou a melancholickou atmosférou, jako tehdá v Manchesteru

MON - ( poezie acoustic / Vrchotice )
Monča je taková obyčejná holka, která má ale v sobě víc, než by člověk čekal. Bude to její premiéra, takže zatím nikdo vlastně pořádně neví, co to bude. Ale bude to zřejmě nějaký poeticko-hudební vystoupení. Monča si psala už několik let všechno do šuplíků, ale rozhodla se chytit šanci pod krkem a ukousnout jí hlavu!

DO ČÍNY A ZASE ZPĚT S PETREM KOLÁŘEM- ( cestovatel / Tábor )
Koldy se nám ve sklepě rozpovídá o své cestě do Číny, kde se snažil více poznat a naučit se starou čínskou medicínu. Petrova slova jsou takovýhle: "Nesoudíš jen podle jedné zprávy? Přijď si poslechnout stovky zpráv z běžného života v Číně. Vše, co uvidíte a uslyšíte je autentické." Takže tak.

Nejlepší zvukový zážitek pod stagi zajišťují opět nejskvělejší
EVIL Production
Nejlepší zvukový zážitek na stagi zajišťují nejlepší boxy od
SBR Cabinets
Stanování bude možné opět v parku
VSTUP: 200,-

Začátek akce: 8. 8. 2020 13:00:00
Konec akce: 9. 8. 2020 8:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HIGHLAND GAMES Úvaly
hřiště pod kostelem, Úvaly
Kluboofka Fest
Na Koupáku, Vlašim
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Vysmátý léto 2024
Plácek pod hradbami, Kadaň
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem