PARTIČKA NA VZDUCHU

Akce Rumburk

PARTIČKA NA VZDUCHU
Jiné akce
Další akce ve městě Rumburk

PARTIČKA NA VZDUCHU

Partička míří z TV Prima na podzimní tour s první zastávkou rovnou za Vámi!!! A bude to moc krutě přísná show! Ale hlavně hromada legrace.

Jak scénky této povedené "partičky" dopadnou, nikdo dopředu neví, je vždy velkou neznámou nejen pro samotné aktéry, ale i pro publikum. Geňa je v životní formě a hádá ještě lépe než kdy předním! A je to taky hlavně o Vás! Bez pomoci publika by to prostě nebyla Partička!
A jak takové trápení bavičů vypadá? Nevěříte, že se jedná o opravdovou improvizaci? Chcete se i Vy stát součástí některé z her? Na Geniální Geňovu párty však může přijít i Váš nápad! A nebo se někdo z přítomných diváků stane našim spojencem a pohlídá třeba právě Ríšu v zákulisí před párty! Kdo bude nespokojený režisér? Na to vše a mnoho dalšího najdete odpověď na nové Partičce! Změna je život - Michal Suchánek, Richard Genzer, Michal Novotný, Jakub Kohák a Marian Čurko...a možná taky nějaký zajímavý host...to je nová sestava Partičky, která se Vám představí ve středu 12. 1. 2022 od 20.00 v Rumburku!

550

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Kadaňský mír
Františkánské zahrady, Kadaň
Burza minerálů
Radniční park, Most
Den mateřství
zahrada nemocnice Kadaň, Kadaň
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Hurá na prázdniny
Areál výletního zámečku Větruše, Ústí nad Labem