Pečení pro lidi bez domova 2017

Akce Praha

Pečení pro lidi bez domova 2017
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Pečení pro lidi bez domova

Jako už několik předchozích let, i tenhle rok bychom rádi udělali na Vánoce radost lidem, kteří si těžko upečou cukroví, protože prostě nemají kde. Taky bychom k tomu tentokrát přidali nějaké dárky. Protože se při naší poslední akci - srpnovém pikniku na Štvanici - ukázalo, že chuť zapojit se má víc lidí, rádi bychom vás opět pozvali na pomoc. :-)

Plán je napéct hodně cukroví, rozdělit ho do krabiček a přes terénní pracovníky Naděje a přes Dům u Libuše ho poslat přímo lidem bez domova.

Jak to bude probíhat? Ideálně do víkendu 9.-10.12. napéct a cukroví nám předat nebo se domluvit na vyzvednutí. Ozvěte se nám do pošty, domluvíme se, zda potřebujete suroviny proplatit, co a kolik toho zvládnete - postupně budeme přidávat info. Pokud můžete, pečte tyto druhy: kokosky, linecké, vosí hnízda kokosové/kakaové pusinky, perníčky a vanilkové rohlíčky.

Je možné se přidat k větší skupině lidí, kteří budou péct spolu. Zatím jsou místa ve skupinách v Libni a v Podskalí, v Domě u Libuše. Chcete se přidat? Napište nám.

A co dárky? Největší radost udělá našim lidem to, co vám nejmenší, tudíž věci jako ponožky, kosmetika, termo vložky do bot, rukavice a šály, vitamíny, dobré čaje, káva, sladkosti. Dárky označte na obalu tak, abychom poznali, co je pro dámy (srdíčko) a co pro pány (stromeček). Můžete přidat osobní přání nebo pozdrav. Prosíme, dávejte do dárků pouze nové věci.

Sběrné místo pro dárky a cukroví je obchod Never Enough Jiřího z Poděbrad 18 a Scura Showroom ve Fibichově 7, obojí na Praze 3, Studio Beyond ve Střelničné 1 v Kobylisích. Předání lze domluvit také do 8.12. na Andělu a Václavském náměstí. 9.10. po dohodě v Holešovicích a 10.12. ve smíchovském centru Prádelna.

Další informace postupně přidáváme do diskuze události a aktualizujeme.

Těšíme se, že společně zase dokážeme hodně! :-D

Františka, Lenka, Lucka a Zdeněk

Místo konání akce: Praha, Praha
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 08:00
Datum ukončení akce: 10. Prosince 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0833N 14.4167E

Případné změny si prověřte na webu akce Pečení pro lidi bez domova

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
SLAVNOSTI CHŘESTU A VÍNA 2024
Palackého náměstí, Ivančice
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly