Plzeňský Perplex: vol. 5

Akce Plzeň

Plzeňský Perplex: vol. 5
Přednášky a kurzy
DEPO2015, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Plzeňský Perplex: vol. 5

Aneb 10 inspirativních příspěvků na různá témata o skautingu, kultuře, společnosti či cestování ...

Cílem inspiračního večera Perplex je oslovit vedoucí oddílů, činovníky a rovery a nabídnout jim prostor pro setkání, nalezení inspirace a chuti vykročit do neprozkoumaných končin. Autory myšlenky Perplexu jsou skauti z Pražského kraje A. B. Svojsíka, Plzeň se k pořádání večeru připojila před dvěma lety.

Už teď můžeme slíbit, že program bude pestý - zavítáme do různých koutů světa, prozkoumáme obsahy batohů či se dotkneme světa rychlé módy. To však rozhodně není vše! Řečníky a jejich témata budeme postupně zveřejňovat přímo tady a na stránkách http://perplex.skauting.cz/

Jednotlivé prezentace vychází z konceptu „PechaKucha“. Každý z řečníků hovoří v limitovaném čase za podpory automaticky časované projekce. Tento koncept pochází z Japonska a a brzy si získal oblibu po celém světě. Formát prezentace je výjimečný svou stručností, nábojem a spontaneitou.

Na prezentaci má každý řečník celkem 8 minut a 20 vteřin (25 obrázků x 20 vteřin). Prezentace se posouvá automaticky, nelze ji urychlit či pozdržet. Součástí večera je přestávka s občerstvením a prostor pro neformální rozhovor se skautskými přáteli, ve kterém je možné pokračovat i po skončení Perplexu přímo v kavárně Depa.

Na Plzeňský Perplex nepotřebujete žádnou vstupenku. Vstupné činí tentokrát 30 Kč a platí se až u vstupu :).

Místo konání akce: DEPO2015, Presslova 14, Plzeň
Datum začátku akce: 12. Dubna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 12. Dubna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7384N 13.3818E

Případné změny si prověřte na webu akce Plzeňský Perplex: vol. 5

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce