Pon Di Corner (Malta)

Akce Praha

Pon Di Corner (Malta)
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Pon Di Corner (Malta) at Palác Akropolis

***FOR ENGLISH SCROLL DOWN***

Když Pon Di Corner naběhnou na stage, uslyšíte mix reggae od Pupachile (France/Chile), Positive Rebel (Sicily) a rap flow Mehdinga (France/Tunisia) a Ingenia (Venezuela). Reggae & Hip Hop kolektiv Pon Di Corner vznikl jedné propité noci na Maltě. Shodou okolností se všichni aktéři potkali na jednom rohu, začali dělat beatbox a do něj zkoušeli freestyle, dokud policie toto pouliční shromáždění nerozpustila.

Krátce po prvním setkání založili domácí studio Island Flavour a začátkem roku 2015 vypustili první singl "Vibration Positiva". V ulicích Malty natočili první videoklip k písni "La Rue" a v rámci první show na Sicílii další klip k písni "Esucha Bien".

Dvacátého dubna tohoto roku jim vyšlo debutové album s názvem "One World", na kterém hostuje řada zahraničních zpěváků. Osmnáct songů propojuje rozličné styly, což je ostatně esenciální pro celé Pon Di Corner. Staví na unikátní synergii čtyř talentovaných vokalistů, kombinují chytlavé reggae nápěvy a navrch přidávají dynamickou rapovou flow. A to vše ve čtyřech jazycích - francouzštině, italštině, španělštině a angličtině. Jsou tak vskutku "International", jak zní i název jedné z písní jejich debutového alba.

***ENGLISH***

When Pon Di Corner hit the stage, they give you a mix vibes of Reggae with Pupachile(France/Chile), Positive Rebel(Sicily) and a Rap flow with Mehding(France/Tunisia) & Ingenio(Venezuela). The Reggae & Hip-Hop collective was founded on a night out drinking in Malta. By coincidence they met in a corner and started beatboxing and freestyling until police had to cut them down.

Through that meeting, they set up a home studio (Island Flavour) and released their first single "Vibration positiva" in the beginning of the year 2015. Since that they released the music videos "La Rue" from the streets in Malta and "Escucha bien" as a result of the first show in Sicily.

They are launching their first album called "One World" April,20th 2017 with nice guest artists. 18 tracks combining different flow.
The essence of Pon Di Corner is the connection between the members. They combine Reggae melody adding on top of that Rap flows.

Místo konání akce: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/koncerty/pon-di-corner/urxjc/#"T":"2017-11-18T19:30:00"
Datum začátku akce: 18. Listopadu 2017 19:30
Datum ukončení akce: 18. Listopadu 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4489E

Případné změny si prověřte na webu akce Pon Di Corner (Malta) at Palác Akropolis

Jméno organizátora: Palác Akropolis
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce