Popelka - muzikál na ledě

Akce Praha

Popelka - muzikál na ledě
Kultura
Další akce ve městě Praha

Popelka - muzikál na ledě

Světově unikátní muzikál na ledě Popelka se po úspěších v Česku i zahraničí vrací do O2 areny

Unikátní český muzikál na ledě Popelka s mezinárodním obsazením je vynikajícím divadlem, muzikálem s nádhernou hudbou i krasobruslařskou show plnou evropských hvězd. Do O2 areny se vrátí 8. února 2020, a zahájí tak svou už 9. sezónu. Nechte se znovu okouzlit pohádkovým příběhem Popelky, stejně jako statisíce diváků ve čtyřech evropských zemích! Vstupenky jsou již v prodeji.

Velkovýpravné představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti s filmovou projekcí, je jedinečným zážitkem pro děti i dospělé. Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů vás přenesou do světa pohádkové fantazie. V hlavních krasobruslařských rolích Popelky a Prince se divákům představí Anastasia Martysheva, juniorská vicemistryně světa, a ruský reprezentant Konstantin Gavrin. Tento profesionální ruský pár předvádí na ledě v dokonalé symbióze ty nejnáročnější zvedané figury.

Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Pepa Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další. Účinkuje i mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

Výjimečný muzikál na ledě Popelka napsal a režíroval Jindřich Šimek, nádhernou hudbu složil Petr Malásek, skvělé písňové texty napsal Václav Kopta a velkolepou scénu navrhl Petr Hloušek. Úžasnou choreografii společně vytvořily Jana Hübler a Radka Kovaříková, mistryně světa v krasobruslení, která je zároveň supervizorkou krasobruslařské sekce.

Přijďte si připomenout, že láska je nad všechna kouzla!

Prodej vstupenek v ceně od 690,- Kč byl zahájen v prodejní síti Ticketportal ve středu 13. března 2019. Děti do 120 cm mají nárok na zlevněné vstupné vyjma vstupenek v druhé cenové kategorii.

Začátek akce: 8. 2. 2020 13:00:00
Konec akce: 8. 2. 2020 15:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
CÍSAŘSKÝ DEN
Mírové Náměstí, Kadaň
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava