Prague Cake Festival 2017

Akce Praha

Prague Cake Festival 2017
Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Prague Cake Festival

Prague Cake Festival je unikátní akcí pro milovníky dortů, zákusků, koláčů, muffinů, cupcakes, makronek a spousty dalších dezertů a delikates. Třetí ročník akce se bude konat 11. 11. 2017 od 10 do 19 hodin v luxusním pražském hotelu Pyramida na adrese Bělohorská 24, Praha 6 (hned u zastávky Malovanka).

Prague Cake Festival je jedinečnou událostí, která na jednom místě nashromáždí pečlivě vybrané vystavovatele, kteří pro návštěvníky připraví to nejlepší ze svých sladkých specialit. V ceně vstupenky je 5 degustačních porcí a mimo degustací mohou návštěvníci zakoupit zboží přímo od vystavovatelů za zvýhodněné festivalové ceny. Kromě toho vás čeká bohatý doprovodný program, který se bude točit, jak jinak, kolem světa dortů a sladkostí. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet různé workshopy, podívat se na profesionály, kteří ukážou více ze světa pečení a zdobení. Zároveň se chystá spoustu soutěží o sladké ceny a spoustu aktivit bude připraveno i pro nejmenší návštěvníky. Každý návštěvník také obdrží los do tomboly, která bude losována třikrát během dne, v 11 hod., ve 13 hod., a v 17 hod.

EN
Prague Cake Festival is a unique event for lovers of cakes, desserts, pies, muffins, cupcakes, macarons and many others. Third year of event will take place in Orea Hotel Pyramida (Bělohradská 24, Praha 6, bus/tram stop Malovanka) on 11th November 2017.

Prague Cake Festival is an extraordinary event that puts together precisely chosen exhibitors that prepare for visitors the best from their products. Ticket includes 5 degustation portions a besides that participants can buy directly from exhibitors for discounted prices. During the event you can observe interesting programme full of workshops, live baking and decorating done by professionals. There will be also many competitions for interesting prices and many activities for children. Every participant also gets ticket for tombola that will be drawn at 11.00, 13.00 and 17.00 o´clock.

Místo konání akce: Orea Hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/prague-cake-festival-2017/cumb/
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2017 10:00
Datum ukončení akce: 11. Listopadu 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0858N 14.38E

Případné změny si prověřte na webu akce Prague Cake Festival

Jméno organizátora: Prague Cake Festival
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce