Pražská Noblesa 2017

Akce Praha

Pražská Noblesa 2017
Auto Moto
Web organizátora:
www.legendy.cz
Další akce ve městě Praha

Pražská Noblesa 2017

Protože se blíží konec letošní motoristické sezony, dovolte, abychom vás ve spolupráci s Veteran Vintage Club o.s. pozvali na jubilejní 10. ročník setkání historických vozidel Pražská Noblesa. Již od rána se budou účastníci shromažďovat na parkovišti u areálu Žluté lázně, kde si budete moci prohlédnout více než stovku vozidel, pokochat se dobovým oblečením a nasát atmosféru zlaté éry motoristického designu a lidské dovednosti. K Pražské Noblese neodmyslitelně patří i závod pravidelnosti do vrchu, proto můžete vidět zúčastněné skvosty i v akci na silnici.
Ve 13:30 se po odjetí závodu přesouvají posádky na Vyšehrad, kde budou opět vozidla úhledně vystavena v blízkosti baziliky sv. Petra a Pavla. Po 16:00 proběhne vyhlášení výsledků závodu a předání cen za nejkrásnější vozidlo na Letní Scéna Na Vyšehradě.
Protože jsou Legendy - Automobilová slavnost každoročním partnerem této akce, během dopoledního programu si s námi můžete popovídat o přípravách na další ročník nebo si za zvýhodněné ceny zakoupit naše legendí zboží.
Těšíme se na vás! :)

Místo konání akce: Praha, Praha
Datum začátku akce: 7. Října 2017 08:00
Datum ukončení akce: 7. Října 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0833N 14.4167E

Případné změny si prověřte na webu akce Pražská Noblesa 2017

Jméno organizátora: Legendy - Automobilová slavnost
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce