Přednáška doc. Miroslava Černoška

Akce Brno

Přednáška doc. Miroslava Černoška
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.fsps.muni.cz
Další akce ve městě Brno

Přednáška doc. Miroslava Černoška

Zveme Vás na odbornou přednášku předsedy představenstva Česká sportovní, a.s. a TK PLUS s.r.o. doc. PhDr. Miroslava Černoška, Ph.D. na téma:

LAVER CUP 2017, současné aspekty marketingu sportu.

Posluchárna A11/206, Univerzitní kampus Brno-Bohunice

Doc. PhDr. Miroslav Černošek, Ph.D., pořádá atletický mítink Zlatá tretra, na který už šestkrát nalákal sprinterské eso Usaina Bolta. Jeho společnost Česká sportovní se stará o fedcupový i daviscupový tým. Je manažerem Kvitové i Berdycha, úzce spolupracuje s legendami Jágrem či Lendlem. Šéfuje tenisovému klubu v Prostějově, pomáhá shánět sponzory pro Český olympijský výbor.

Česká sportovní, a.s., je lídrem v oblasti sportovního marketingu v ČR a v mezinárodním kontextu. Zajišťuje komplexní služby v oblasti organizačního servisu, marketingu, sponzoringu ve spojení se špičkovými sportovními projekty, osobnostmi a klientskými akcemi realizované v celoevropském měřítku a dle mezinárodních standardů. Například tenisové světové soutěže Davis Cup a Fed Cup, Zlatou tretru Ostrava a další. Marketingové služby zajišťuje nejúspěšnějším sportovním hvězdám ČR, má úzké vazby na mezinárodní sportovní instituce a agentury, dlouhodobě spolupracuje v oblasti marketingu s Českým olympijským výborem.

Místo konání akce: Fakulta sportovních studií MU, Kamenice 735/5, Brno
Datum začátku akce: 28. Listopadu 2017 14:00
Datum ukončení akce: 28. Listopadu 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1771N 16.5701E

Případné změny si prověřte na webu akce Přednáška doc. Miroslava Černoška

Jméno organizátora: Fakulta sportovních studií MU
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce