Pristine (NOR) - Ninja Tour 2017

Akce Jablonec nad Nisou

Pristine (NOR) - Ninja Tour 2017
Koncerty
Web organizátora:
www.klubnarampe.cz
Další akce ve městě Jablonec nad Nisou

Pristine (NOR) - Ninja Tour 2017

!POUZE DVA KONCERTY V ČESKÉ REPUBLICE!
Rock/blues/psychedelic nářez z Norska na NINJA TOUR 2017! Skupina vedená rudovlasou zpěvačkou a skladatelkou Heidi Solheim stojí pevně na základech rocku 70. let obohaceném o současnou razanci a nadšení.

PRISTINE česky znamená bezvadný, dokonale čistý, neposkvrněný. Tato slova perfektně sedí na kapelu a její hudbu! Překlad slova tedy naprosto vystihuje časovanou bombu, která míří do Jablonce. (Poté zahrají v rámci ČR pouze v Olomouci!!!)


Začali v norském idylickém Tromsö a nyní jsou známí po celém světě. Tak by se krátce dal popsat vývoj skupiny Pristine v posledních měsících. Postupně se na rockové scéně stávají novou senzací. Zatím Pristine vydali tři alba, letos jim vychází další. Mezi největší úspěchy patří mimo jiné druhé místo na prestižní European Blues Challenge v Rize.

„Severské norské blues má větší sílu než střelný prach. Blues rock v tom nejlepším světle. Příští blues rocková senzace přichází z Norska? Ano, tak tomu opravdu je.“ To je pouze několik úryvků z nadšených zahraničních recenzí reagujících na první tři vydaná alba. To čtvrté s názvem „Ninja“ vyšlo koncem června. Recenzenti časopisu Spark o něm píšou: „Po celou dobu je co poslouchat a opakované přehrávání vám bude odhalovat další zajímavé detaily. Zpěvačka je evidentně živel. Hned po prvních tónech jsem nevěřícně kroutil hlavou: tohle že jsou Norové? Když má ženská v krku zkouřené koule, jsem na lopatkách. Heidi Solheim bude nepochybně má další brusná diva s hlasem od Boha. Kapely jako Pristine jsou zárukou, že další a další generace budou hrát i poslouchat kořenový gruntovní bigbít.“

Místo konání akce: Klub Na Rampě, Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou
Vstupenky: http://www.klubnarampe.cz/cs/program/pristine.html
Datum začátku akce: 3. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 3. Října 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7232N 15.1725E

Případné změny si prověřte na webu akce Pristine (NOR) - Ninja Tour 2017

Jméno organizátora: Klub Na Rampě
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PETR ŠPAČEK & BAND
Společenský Dům, Jilemnice
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava