Prkna co znamenají Pec

Akce Pec pod Sněžkou

Prkna co znamenají Pec
Akce pro děti, Divadlo, kino
Music Club Klondike - Pec pod Sněžkou, Pec pod Sněžkou
Další akce ve městě Pec pod Sněžkou

Prkna co znamenají Pec

Jsme rádi, že vás již potřetí můžeme pozvat na akci Prkna co znamenají Pec. Letošní podzim uvidíte pohádku pro děti
MEDVĚDÍ PRINC od 16:00, vstupné zdarma
/Ve světě, kde rodiče nečtou pohádky a děti si je nevypráví... Kde pohádkové bytosti mizí anebo přestávají věřit, že něco jako pohádka ještě vůbec existuje... Tam, kde se už dávno voda nesype a písek nelije, přichází dva lidé, který to takhle nenechají. ALE Potřebují vaši pomoc!

http://damuza.cz/repertoar/pohadky/medvedi-princ.html

a dopělácké představení z produkce Aničky a Letadýlka
JANA JE PANNA od 21:00, vstupné 50,- Kč
/ Hravé a bláznivé divadlo pro děti i dospělé Anička a letadýlko oživilo příběh Jany Eyrové. Ale nejen o této Janě se v inscenaci Jana je panna vypráví.

Dvě nepříliš úspěšné herečky, jmenovkyně, naivky, okázalé blbky a milovnice románu Charlotte Brontëové se rozhodnou, že natruc všem debilům-režisérům vytvoří vlastní inscenaci. První Jana (Anna Duchaňová) má vystudovanou JAMU a jednou ji hospitalizovali na psychiatrii kvůli Huse na provázku. Druhá Jana (Anežka Kubátová) je ambiciózní a živelná loutkářka z Alfy. Když obě zjistí, kolik mají společného, vstupují do vzájemného přátelství a projektu. Začínají zkoušet v Divadle Alfa a kromě toho zde také popíjejí a nocují, přičemž plány narušuje i obohacuje technik, inspicient, hasič, příležitostný barman a seladon Pepi (Robert Mikluš).

Jana je panna je vděčná odpočinková vyprávěnka (v nejpozitivnějším slova smyslu), takové divadlo na divadle a v divadle. Humorné i ironické jsou narážky na Plzeň, Alfu, Brno a veškerý „současný“ divadelní svět. Herci jsou perfektně sehraní a pozoruhodně se doplňují. Anna Duchaňová se svou nápaditostí, uhlazená jistota a pohoda Roberta Mikluše a „trojčení“ Anežky Kubátové dávají příběhu dětsky dospěláckou duši.

Hrají: Anežka Kubátová, Anička Duchaňová a Robert Mikluš

Naviděnou na divadle :-)

Místo konání akce: Music Club Klondike - Pec pod Sněžkou, Pec pod Sněžkou 139, Pec pod Sněžkou
Datum začátku akce: 27. Října 2016 16:00
Datum ukončení akce: 27. Října 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6958N 15.7385E

Případné změny si prověřte na webu akce Prkna co znamenají Pec

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce