První krčský sousedský blešák 2018

Akce Praha

První krčský sousedský blešák 2018
Jarmarky a trhy
Web organizátora:
Www.sidlistekrc.cz
Další akce ve městě Praha

První krčský sousedský blešák

Přineste co už nepotřebujete a jiným by se mohlo hodit. Nebo přijďte „jen“ pro nějaký poklad či se pobavit se sousedy a prohlédnout si dlouho nepřístupné prostory Modrého pavilonu v Krči (Štúrova ulice). Stejně jako na předchozích akce, můžete opět přinést něco dobrého na společný občerstvovací stůl - sousedi sousedům.

Prodejci nechť si rezervují místo na tel 777305626 nebo přes email sidlistekrc@gmail.com.

Vhodné předměty a věci do blešáku: retro-stylové věci (které mají duši a nestárnou); vybavení kuchyně i celého bytu; malé elektro; šperky; zánovní nepoškozené oblečení (+RAMÍNKA na pověšení); hračky; sportovní potřeby; dary co nesedly a další dle uvážení.
Nehodí se – objemné věci, nošené boty, rozbité předměty, roztrhané či hodně obnošené oděvy...

Blešák bude mít dvě varianty prodeje :
1) pronajmete si od nás prodejní místo cca 2m x 2m za 100Kč, kde si pak dle svých možností a úvah budete sami své věci prodávat (je na Vás zda bude zboží na koberci, na zemi, plachtě nebo na doneseném stolečku). Kolik předmětů a za kolik už je na vás - veškerý zisk je Váš.
2) předpokládáme, že lidi přinesou pár drobností, kvůli kterým si nebudou chtít místo zařizovat a nechají nám své přebytečné předměty k hromadnému, dobročinnému prodeji.
Zisk pak půjde společně s penězi vybranými za pronájem prodejních míst na zmiňovanou akci Zažít Krč jinak 2018 – v uplynulých letech jsme museli opakovaně tyto akce výrazně dotovat a pro zachování či rozšíření takovýchto aktivit nějakou finanční podporu potřebujeme.
Chcete-li se přihlásit jako prodejce, nebo se přidat jako dobrovolník při organizaci, napište nám na sidlistekrce@gmail.com. Za každou pomoc budeme vděční.

Místo konání akce: Trhy Modrý pavilon, Štúrova 1282/12, Praha 4, Praha
Datum začátku akce: 24. Března 2018 10:00
Datum ukončení akce: 24. Března 2018 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0239N 14.4516E

Případné změny si prověřte na webu akce První krčský sousedský blešák

Jméno organizátora: Zažít Krč jinak
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce