První ročník Garage Sale v Jesenici 2017

Akce Praha

První ročník Garage Sale v Jesenici 2017
Jarmarky a trhy
Jesenice u Prahy, Praha
Další akce ve městě Praha

První ročník Garage Sale v Jesenici 14.5.2017 !

První ročník Garage Sale v Jesenici

Slyšeli jste už někdy o Garage Sale? Garage Sale je v podstatě prodej použitého zboží soukromými osobami v předem stanoveném termínu, kdy není potřeba žádné povolení a místem prodeje jsou nejčastěji garáže nebo zahrádky prodávajících. Tento oblíbený druh prodeje nepotřebných věcí pochází z Ameriky, ale rychle se rozšířil do všech zemí světa a ani Česká republika není výjimkou.

Jedná se tedy o ideální příležitost pro prodávající zbavit se nepotřebných věcí a zároveň pro kupující si za rozumné ceny pořídit věci, které se jim hodí. Nejde však pouze o prodej jako takový. V rámci Garage Sale se potkáte se zajímavými lidmi ze sousedství, se kterými jste třeba neměli možnost se ještě poznat a nebo jen tak prostě „poklábosit“ o různých tématech. Spousty domácností při těchto akcích například upečou dort nebo připraví domácí limonádu, kterou pak můžou za symbolické ceny prodávat jejich ratolesti a tím si naspořit něco do prasátka a zároveň si procvičit počítání:-)

Nejčastěji se prodává oblečení, knihy, hračky, dekorace, elektronika, sportovní potřeby, stolní hry, ale kolikrát se jedná i o hodně zajímavé věci, na které člověk jen tak nenarazí.

Obvykle se tyto akce pořádají na jaře nebo na podzim a dají se tedy ideálně spojit s jarním nebo podzimním úklidem:-) Jedná se vždy o víkendy, kdy má čas celá rodina. Každý prodejce má svůj domek označen cedulkou Garage Sale a místní organizátor také často připravuje podrobný seznam prodávajících včetně mapky.

Průkopníky Garage Sale v Čechách jsou Černošice nedaleko Prahy, kde proběhlo již několik úspěšných ročníků a pomalu se stávají jakousi tradiční událostí ve městě. I to je důkazem rostoucí popularity „akcí“ tohoto typu.

Neváhejte a přihlašte se k prodeji na první ročník Garage Sale v Jesenici, který se bude konat 14.5.2017 a nebo si stáhněte před touto akcí mapku s prodejci a zkuste zjistit, co všechno se dá pomocí Garge Sale nakoupit.

K prodeji se může přihlásit každý, kdo disponuje alespoň kouskem pozemku, na který může svůj prodej vyložit. K prodejům mezi vraty je třeba využít míst, která jsou v soukromém vlastnictví a po dohodě s vlastníkem, není-li jím prodejce, prodeje nesmí zasahovat do běžného provozu ve městě.

Přihlásit své místo k prodeji můžete:
E-mailem: garagesalejesenice@seznam.cz
Telefonicky: 603 410 564
Přes sociální síť Facebook: https://www.facebook.com/garagesalejesenice/

Co by měla registrace obsahovat:
Přesnou adresu (ulice a č.p) umístění vašeho prodeje kvůli přesnému zanesení místa do mapy
Orientační body (jsou-li třeba)
Stručný popis sortimentu vašeho zboží – kupující se pak lépe orientují
Dobu, kdy vás nakupující mohou navštívit (oficiální otevírací doba je 10-15 hod.

Veškeré potřebné informace naleznete na internetových stránkách www.garagesalejesenice.cz

Místo konání akce: Jesenice u Prahy, Budějovická 303, Praha
Vstupenky: http://www.garagesalejesenice.cz/
Datum začátku akce: 14. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 14. Května 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0389N 14.4577E

Případné změny si prověřte na webu akce První ročník Garage Sale v Jesenici 14.5.2017 !

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FLERJARMARK
Studentské náměstí, Kadaň
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk