Psychologie vítězství - sportovně-psychologický seminář

Akce Praha

Psychologie vítězství - sportovně-psychologický seminář
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Psychologie vítězství - sportovně-psychologický seminář

Tento 4-hodinový sportovně-psychologický seminář je zaměřen na mentální stránky výkonu, které oddělují "vítěze" od "poražených". Nové informace, zajímavosti, praktické rady a inspiraci pro Váš sportovní či osobní život - to vše si ze semináře odnesete. Detailnější popis semináře naleznete níže.

Vzhledem k omezené kapacitě je nutné se PŘEDEM PŘIHLÁSIT. Přihlašte se zde: http://psychologievykonu.cz/akademie/seminar-praha-07-2017.html

Cena: 900,-Kč

PODROBNOSTI K SEMINÁŘI:
Tento seminář je zaměřen na ty nejpodstatnější mentální aspekty sportovního výkonu. V průběhu tří tématických bloků se budeme zabývat například tím, jaký je rozdíl mezi koncentrací těch nejlepších sportovců a běžných lidí a jakým způsobem se těmto elitním atletům přiblížit. Zabrousíme také do nejnovějších poznatků v oblasti psychologie a neurologie a na příkladech si ukážeme, že motivace ve špičkovém sportovním výkonu nehraje takovou roli, jak jsme si dlouho mysleli.

Další blok je pak věnován klíčovému tématu - co to vlastně znamená "věřit si" a jakým způsobem se sebevědomím ve sportu pracovat.

Poslední blok je pak věnován problematice zvládání tlaku a předstartovní nervozity. Vysvětlíme si rovněž hlavní příčiny výkonnostní nekonzistence. Budeme si také ukazovat klíčové prvky, které mohou z mentálního hlediska posunout váš trénink na úroveň světových hráčů.

Náplň semináře se může měnit dle požadavků účastníků - budeme reagovat na vaše dotazy a směřovat seminář tak, aby si z něj každý odnesl to, pro co přišel.

KDO SEMINÁŘ POŘÁDÁ?
Mgr. Václav Petráš - jsem sportovní psycholog, zaměřující se na mentální aspekty špičkového výkonu a zakladatel PsychologieVykonu.cz, kde mimo jiné publikuji sportovně-psychologické články a videa.

Ve své soukromé praxi spolupracuji se sportovci všech věkových i výkonnostních kategorií, od talentovaných žáčků až po dospělé reprezentanty. Více informací o mně a mé sportovně-psychologické praxi najdete na adrese http://psychologievykonu.cz/ či na facebooku https://www.facebook.com/psychologievykonu/ .

Seminářem vás provedu společně s talentovanou začínající sportovní psycholožkou, Karolínou Vavříkovou, která s sebou přináší řadu cenných zkušeností z oblasti bojových sportů, kterým se sama dlouhodobě věnuje. Od této spolupráce si slibujeme, že se nám podaří zkombinovat naše zkušenosti jak z kolektivních, tak i individuálních sportů. Při součtu všech sportovních disciplín, kterým jsme se s Karolínou věnovali či stále věnujeme, dojdeme k dvoucifernému číslu. Díky doposud nasbíraným zkušenostem v oblasti sportů dáváme přednost propojení teoretických poznatků s praxí a snažíme se převést abstraktní psychologický slovník do jazyka sportovců.

Místo konání akce: Etnosvět, Legerova 40, Praha
Vstupenky: http://psychologievykonu.cz/akademie/seminar-praha-07-2017.html
Datum začátku akce: 3. Července 2017 16:00
Datum ukončení akce: 3. Července 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0731N 14.4307E

Případné změny si prověřte na webu akce Psychologie vítězství - sportovně-psychologický seminář

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha