Pusopis – výstava Báry Sedláčkové

Akce Třeboň

Pusopis – výstava Báry Sedláčkové
Výstavy
Další akce ve městě Třeboň

Pusopis – výstava Báry Sedláčkové

Těší nás, že vám letos v létě kromě Bratří v triku můžeme představit ještě jednu výjimečnou výstavu – Pusopis Báry Sedláčkové, která bude od 14. července do 6. srpna k vidění v přízemí Domu Štěpánka Netolického. Vernisáž výstavy, na kterou vás srdečně zveme, se uskuteční ve čtvrtek 13. července v 15:00.

Bára byla do tří let zcela zdravá, ale pak onemocněla neuropatií. Ruce a nohy jí ochably a může jimi jen trochu hýbat v oblasti kloubů. Postupně se po velkém úsilí rodiny i odborníků vzchopila natolik, že se udrží vsedě na invalidním vozíčku. Naučila se malovat pusou, a tak kolem sebe za pomoci štětců, fixů a pastelek vytváří jedinečný barevný svět stylem, kterému říká pusopis.
Bára měla už sedm samostatných výstav v Českých Budějovicích, Písku či Praze, každoročně maluje svůj vlastní kalendář a její obrázek se stal dokonce novoročenkou Hlavního města Prahy.

V druhé polovině července a na začátku srpna si její díla můžete prohlédnout každý den od 10:00 do 18:00 v přízemí Domu Štěpánka Netolického.

Více informací o Báře najdete zde: www.pusopis.cz

Místo konání akce: Dům Štěpánka Netolického, Masarykovo náměstí 89/I, Třeboň
Datum začátku akce: 13. Července 2017 15:00
Datum ukončení akce: 13. Července 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0041N 14.7705E

Případné změny si prověřte na webu akce Pusopis – výstava Báry Sedláčkové

Jméno organizátora: Dům Štěpánka Netolického
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce